Swzerintetek milyen regényt kéne irni? Milyen torténetet?
Figyelt kérdés
Milyen mufajra lennének ma sokan kiváncsiak és mirol szolo torténeteket szeretnének olvasni úgy általában az emberek2014. dec. 7. 09:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem a fantasy egy kis akcióval meg romantikával mindig befutó. De bármilyen műfajban is írsz, mindig lesz olvasótáborod, az embereknek nem ugyanaz az ízlésük:) A történet nekem személy szerint mindegy, csak legyen jól megírva, és legyen értelme a sztorinak^__^
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha van tehetséged az íráshoz, akkor mindegy milyen sztorit írsz. Az első válaszolónak igaza van, minden ember más műfajt kedvel. Pl a Harry Potter is világhírű könyv lett, mégis egy csomó ismerősöm van, aki azt mondja rá 'Mi ez a sz*r?'. Úgyhogy ha van elég fantáziád és kitartásod, bármilyen könyvet írhatsz, biztos lesz olyan, akinek tetszeni fog. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!