Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hallottatok már a gyilkos íróról?

Hallottatok már a gyilkos íróról?

Figyelt kérdés

Nos állítólag az országban él egy író akiről szinte semmit nem lehet tudni annyira titokzatos és rejtelmes. Állítólag aki elolvassa egy könyvét annyira megviseli ami le van írva benne hogy az egész világnézete megváltozik olyan igazságok vannak leírva a könyveiben !

Esetleg valaki tudna nekem elérhetőséget adni hogy feltudjam keresni őt ? Se nevet se semmit nem lehet tudni róla, de már nagyon vágyok egy két ilyen könyvre !

2014. dec. 5. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"hogy önmagaddal beszélgetsz"

Akkor te is a kérdező lennél? ...meg én is? :O

2014. dec. 6. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nagy, Leonidas Vlad Draculnak honlapja is van, középen egy hatalmas "SAVE ME" felirattú tabbal. :) Megnyomtam, de sajnos engem nem mentett meg. :) Itt a link: [link]
2014. dec. 6. 14:41
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es:

Nyilván a második válaszolóra értette, aki furamód egyike annak a pár embernek, aki olvasta, és rögtön meg is találta a kérdést. Teljesen hihetetlen az egész.

2014. dec. 6. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
ha egyik kiadó se publikálta a műveit,akkor hol hallottál róla?és kitől?és honnan tudod hogy megviseli azt az embert aki elolvassa ha 1-2 embernél több nem olvashatta?és ha te pont azzal az 1-2 emberrel beszéltél és ők mondták ezt neked akkor miért nem adtak elérhetőséget?
2014. dec. 6. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Tegnap este is csak röhögtem ezen :D Kérdező, nem gondolod, hogy ezt el is hisszük?

Kicsit gyakorold még kamukérdést, olvastunk már jobbat is. Ráadásul a kiadóban dolgozó hölgyemény is te vagy.

2014. dec. 6. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!