Miért van az, hogy írok egy történetet HP fandomban, felteszem lumosra, de senki nem olvassa pedig nagyon kidolgozott, rengeteget vesződtem vele?
Lehet azért, mert nem vagy elég ismert... Reklámozd, mutogasd embereknek, és ha tetszik nekik, akkor valószínűleg hamar híre fog menni. Legalábbis nekem így logikusan ez jutott eszembe.
Egyébként milyen fanfic, linkelnéd? :) Én imádom a HP fanficeket, szóval szívesen beleolvasnék. :D
Nyah, elolvastam az első fejezetet. :) Tetszett, látszik rajta, hogy sokat dolgoztál vele és biztos, hogy figyelemmel fogom követni ezután. ^^
Nagyon szépen és jól fogalmazol szerintem, a mondataid rendezettek, nincsenek tele szóismétléssel és hasonlóakkal.
Az az igazság, hogy én nem vagyok nagy Lily/griffendél szimpatizáns [mardekár és hülye sznob aranyvérűek mindörökké!], mégis le tudott kötni a történet és élvezni is tudtam. Kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz kihozni belőle, mert még nem igazán indult be. :D
Azt hiszem ennyi lenne. ^^ Ja, még valami... Lily macskájának a nevét elsőre furának találtam. :D Golyó... olyan furcsán hangzott, de ez már csak személyes kötekedés, nem kell komolyan venni. :D
Csak így tovább! :)
Szia. Nagyon köszönöm, kedves vagy. (:
Örülök, hogy még egy ilyen mardekáros rajongót is rá tudtam venni egy L/J ficre.
Puszó.^^
Én is elolvastam mind a kettő részt és nagyon tetszett; remélem, hogy folytatod, nagyon érdekel.
További jó írást! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!