Tudvalaki olyan ROMANTIKUS könyvet ami váltott szemszögű vagy fiú szemszögű? Könyvcímek jöhetnek.
Figyelt kérdés
Tökéletes kémia-trilógát, Gyönyörű sorscsapás-trilógiát, Ha maradnék-Hová tűntélt olvastam és nagyontetszettek.2014. nov. 28. 11:48
3/7 anonim válasza:
senkinek sem kelessz!-ennél a résznél csak a lány szemszöge van..de a második résznél: Szükségem van Rád-itt már egyszer a fiú egyszer a lány szemszöge:)
4/7 anonim válasza:
A nyár-trilógia 2. részében a fiú szemszögéből is ír! Csak ajánlani tudom!:) Az 1. részt is megéri elolvasni! (A 3. még nem jött ki.)
1. rész- A nyár, amikor megszépültem
2. rész- Nincs nyár nélküled
6/7 anonim válasza:
A soha határa. Váltott szemszögű
7/7 anonim válasza:
Gyönyörű sorscsapás (1. rész)
Veszedelmes sorscsapás (2. rész)
Az első rész a lány szemszögéből van, a második a fiúéból ugyanaz. Unalmasnak hagzik de egyáltalán nem az! Én imádtam.
Aztán még van a tökéletes kémia többi része:
A vonzás szabályai (Ez Alec öccséről szól)
Láncreakció (Ez pedig a legkissebb Fuentes-ről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!