Egy kb 150 oldalas ebook-ot általában mennyi idő alatt olvaol el? És milyen gyorsan haladsz vele?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 21:43
1/8 anonim válasza:
Ha jó és tetszik akkor kb egy nap, max kettő. De ritkán olvasok ebookokat, jobb szeretem a kézzel fogható könyveket:)
2/8 anonim válasza:
én kb.egy hónap alatt olvasnám el:S..egyszerűen utálok gépen olvasni,elfárad az agyam/szemem...mindig hallom h.barátaim ezt meg azt elolvasták gépen,küldözgetnek egymásnak cuccokat.
én meg csak pislogok...
csak én vagyok ilyen különc???
3/8 A kérdező kommentje:
Szia! Szerintem nem vagy különc :) én se szeretek gép előtt olvasni, de olvasni viszont igen, és nincs pénz annyi könyvet, emgvenni, szóval szép lassan haladoka könyvkel! Köszi a válaszokat!
2010. jan. 29. 22:39
4/8 anonim válasza:
22:11 vagyok
hát igen,végülis költséghatékony:)
néha én is rávetemedek,max.lassan végzek:S
5/8 Esme.avantgarde válasza:
Három óra maximum. Emberfeletti gyorsan olvasok, még gépen is. Mondjuk 3as szemüvegem van :D 16/L
6/8 anonim válasza:
Legutóbb két nap alatt olvastam el. Igaz egy régi angol könyv volt, ezért kicsit nehezebben ment, de gyakorlat teszi a mestert :D
7/8 anonim válasza:
150 oldal nekem is csak pár óra, és én rengeteget olvasok gépen, szerencsére nem zavarja a szememet. Viszont ha egy könyv tetszik, akkor szeretem megvenni, mert egy könyvet fogni teljesen más feeling :)
8/8 anonim válasza:
Egy sima könyvben 150 oldal az nekem másfél óra, pluszminusz 5-10 perc. Attól függ.
Hogy e-bookba mennyi.. hát lényegesen lassabban olvasok, de szerintem egy 2 óra alatt ez is megvan.
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!