Leiner Laura Késtél. Geri vagy Márk?
Nekem egyértelműen Márk. :) Sajnos volt az életemben egy hasonló dolog. Egy Geri2... Nem tetszett neki az, hogy jobb vagyok nála és erős iskolába szeretnék jelentkezni meg több kis apró dolog. De valamiért nagyon szerettem, sőt még most is érzek iránta valamit. :( Ez ilyen első szerelem szerűség. Tény, hogy szemét volt. Most viszont van egy újabb barátom már lassan egy éve, aki szintén kicsit egós, de emellett nagyon szerethető és figyelmes. :)
Az előbbihez biztos, hogy nem mennék vissza. Hiába érzek iránta még szeretetet, nem lenne érdemes, mert abból pofára esés lenne. Hát valami ilyesmi az én történetem.
Ezért is tetszik nagyon ez a könyv, mert átérzem újra azt, amit régen. Bár remélem, hogy nem megy vissza Bexi Gerihez, mert nekem az jön le a dologból, hogy csak kihasználná...
sziasztok
én mindkettőjüket szeretem de valahogy Geri valahogy közelebb áll hozzám mint Márk
Engem az fogott meg mikor találkoztak a zeneboltban
az nekem anira tetszik
Fiú vagyok.Nem b*zi xD
Olvasom Laura könyveit,de Geri egy szemét és rühellem.
#márker #márxi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!