Tűz és jég dala 6. kötet?
Figyelt kérdés
Valaki tud valami pontos dátumot a megjelenésről, mert már tűkön ülve várom, hogy mi lesz Arya-val és Tyrion-nal a folyatásban.2014. nov. 23. 18:50
1/2 anonim válasza:
2007-et mondanak. Néhány hete elkotyogta Martin,hogy a felénél tart a könyvnek.
Arya egyik fejezete megjelent: elment Izembaróhoz vagy h hívják, akit a kedves ember említett a 5. könyv végén. Az ottani arcnélküli (ha az egyáltalán) színdarabokat rendez és a legújabban Robert halálát és Joff uralkodását mutatja be. Arya legújabb neve Mercy és ő is játszik a színdarabban egy szolgálólányt, akit egy törpe megerőszakol, szal valszeg Sansát vagy Shaet alakítja.
Az előadáson ott van Harys Swyft és a testőrei,akik közül az egyik Nyájas Raff. Az előadás után felcsábítja őt a szobájába és megöli.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, igaz ezt én is olvastam a szerző oldalán (igaz nem sokat értettem belőle, de a lényeg lejött).
2017? Az viszont nagyon messze van még... :(
2014. nov. 23. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!