27 éves vagyok és külföldön élek. Jönnek barátnöim és gondoltam hozatok ki magyar könyvet. Mit olvassak?
Merle Francia História. Ez az első kötete egy (eddig) 13 kötetes sorozatnak. Nekem nagyon bejött az egész sorozat.
Örkényi István Tóték
Szerintem jó kis könyv én már elolvastam és tetszett :)
Szia! A "magyar" könyv alatt magyar nyelven íródottat értesz, vagy az író legyen magyar?
... Szerintem ha Magyarországról kapsz könyvet, mindenképpen olyat kérj, amit magyar író írt, és külföldön egyáltalán nem vagy csak nehezen vagy egyáltalán nem juthatnál hozzá.
Magyar írók közül Szabó Magdát ajánlom például (bár igaz, hogy ő külföldön is népszerű, tehát valószínűleg ott is hozzájuthatsz a könyveihez, ahol élsz), tőle különösen az Abigélt.
Én ajánlom még neked:- Tisza Kata: Magyar pszicho
- Halálos tavasz (sajnos elfelejtettem az iróját)
Zilahy Lajos a Halálos tavasz írója.
Én ajánlok neked egy könyvet: A. Dumas: Egy orvos feljegyzései. 4 kötetes, tehát el leszel vele egy darabig. Én nagyon sokszor olvastam, szinte le sem lehet tenni!!! Van benne történelem (a francia forradalom idején játszódik), szerelem, egy kis misztikum, egyébként nagyon cselekményes - csodás könyv!! Szerintem csak antikváriumban szerezhető be.
Jó olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!