Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Magyarországon nem lehet...

Magyarországon nem lehet kapni ezt a könyvet? 14000 things to be happy about.

Figyelt kérdés
14000 things to be happy about a címe. Arra gondoltam, hogy esetleg idegen nyelvű könyves bolt nincs Budapesten? Nincs hitelkártyánk, így nem tudom megrendelni külföldi oldalakról..:C

2014. nov. 23. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Első találat Google-ben a bookline.hu...
2014. nov. 23. 13:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Ott csak előjegyeztetni lehet, aztán "majd valamikor" ha magyarországra jön megkapod. Már érdeklődtem személyesen is, és ezt mondták.
2014. nov. 23. 17:53
 3/3 Márciuska ***** válasza:

www.prospero.hu!!!

Direkt arra szakosodtak, hogy külföldről szereznek meg könyveket. Bármit megszerezhetsz rajtuk keresztül, angol, német, olasz vagy bármilyen nyelvű könyvet, és neked forintban kell fizetned. Házhoz is szállítanak. Ha valamit nem találsz a kínálatukban, megírod nekik egy külön megrendelőlapon (erre is van menüpontjuk - a keresett könyv ISBN számát is kérik, de azt meg tudod nézni az amazon.com-on) és megszerzik. Évek óta vásárolok tőlük, és mindent megszereztek, amit kértem!

2014. nov. 24. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!