Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? 13/l (lent,...

Mit olvassak? 13/l (lent, hogy eddig mit olvastam, mi tetszett. )

Figyelt kérdés
Tehát... elég sokat olvasok mostanában, viszont nem nagyon találok már ezekhez hasonló könyveket. Ha tudtok, légyszi írjatok. Tehát amiket olvastam(nem biztos, hogy az összes eszembe jut):SzJG, Bábel, Akkor szakítsunk!, Harry Potter, A nyár amikor megszépültem(várom a második rész megjelenését), Nyitótánc, Egy ikerpár titkos naplója, Anna és a francia csók, Tökéletes kémia(mind a három részét), Csókot vegyenek, Gyûrûk ura, Hobbit. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.:)) Tehát ha tudsz, akkor légyszi írj pár könyvcímet. Köszi:))

2014. nov. 22. 09:49
 1/5 Lupus válasza:

Hát ha a Harry Potter tetszett, akkor szerintem Böszörményi Gyula: Gergő és az álomfogók és annak a folytatásai is tetszhet.

Ha pedig A Gyűrűk ura, és a Hobbit tetszett akkor Tolkien többi művét ajánlanám figyelmedbe, elsősorban a Szilmarilokat (kicsit mondjuk töményebb).

Ezen felül tudom ajánlani Darran Shan műveit, úgy mint Vámpír könyvek és Démonvilág sorozat (bár ez utóbbi már kicsit a horror felé hajlik), vagy a Kojazsan.

Ami viszont nem nagyon kapcsolódik, de én nagyon szerettem az Orson Scott Card Végjátéka.

És ha egy kicsit idősebb lennél, akár kedvenc íróm, Neil Gaiman műveit is merném ajánlani...

most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2014. nov. 22. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
A Harry Potterhez nagyon hasonló a Percy Jackson és az Olimposziak sorozat, szerintem tetszeni fog neked. Az előző válaszadóhoz kapcsolódóan én is ajánlom Darren Shan Vámpír Könyveit. Ha valami klasszikusabb romantikusra vágysz, akkor az Elátkozott Ella lenne jó választás.
2014. nov. 22. 12:51
 3/5 Dórip válasza:

Leiner Laura:Késtél

John Gree:Csillagainkban a hiba

Gayle Formann:Ha maradnék, Hová tüntél

Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek trilógia, Végzet ereklyéi sorozat

Jay Asher: 13 okom volt

Kierra Cass: Párválasztó

A tigris átka

Én is 13 vagyok és mindegyik nagyon tetszett :)

2014. nov. 23. 13:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, azt hiszem, holnap tenni is fogok egy latogatast a kozeli konyvesboltba. Az ekezetek hianyaert bocsi, de telorol vagyok, es nincsen ekezetema:))
2014. nov. 25. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:

John Green: Csillagainkabn a hiba

Suzanne Collins: Éhezők viadala

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de én ezeket imádom! <3

2014. dec. 17. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!