Tudtok ajánlani jó könyveket?
Figyelt kérdés
Imádok olvasni, és sok könyvet olvastam már. Tudtok jó könyveket mondani amit nem lehet letenni annyira jó?
Amiket nem olvasok el:
- vampíros
- nyálas szerelmes könyvek
Minden más érdekel.
2014. nov. 16. 18:16
2/7 A kérdező kommentje:
számít a kor? Közelebb vagyok a 40-ez mint a 30-hoz
2014. nov. 16. 18:25
3/7 anonim válasza:
Ami nekem legutóbb letehetetlen volt, az az Egy Gésa emlékiratai. Faltam azt a beteg kultúrát, amit bemutatnak benne. Nem is a fő történet benne a lényeg, hanem, lévén igaz történet, teljesen hűen mutatja be a gésák mindennapjait, kezdve az iskoláztatástól, a hajviseletek, ruhák jelentőségéről, a kötelezettségeikről. Szerintem nagyon izgalmas. ( Ha esetleg láttad a filmet, a könyvet akkor is érdemes elolvasni, sokkal jobb.) A másik örök kedvencem (bár kissé ponyva), az Ken Folett-től a Veszélyes gazdagság. Egy hihetetlenül izgalmas krimi, múlt századi bankár családdal az élen, de több szálon fut.
4/7 A kérdező kommentje:
Gésa emlékiratait olvastam már. Ken Follettől a katedrális olvastam csak. De megnézem amit ajánlottál, és köszönöm.
2014. nov. 16. 19:25
5/7 anonim válasza:
Daniel Keyes - Virágot Algernonnak
Henri Charriére - Pillangó
James Dashner - Az útvesztő
Stephen King - Christine
Agatha Christie - Az Ackroyd-gyilkosság
6/7 A kérdező kommentje:
ma 19.34-nek
Köszönöm a válaszokat.
Daniel Keyes - Virágot Algernonnak. Egyedül ezt nem olvastam még, az összes többit igen. Stephen King és Agatha christie könyveket szinte mindent olvastam már.
Utána olvastam Daniel Keyes könyvének, és ígéretesen jól hangzik. Elolvasom. Köszönöm a tippet.
2014. nov. 16. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!