Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Danielle Steel féle könyvek?

Danielle Steel féle könyvek?

Figyelt kérdés
Anyukámnak keresek könyvet ajándékba karácsonyra. Danielle Steel az egyik kedvence, de szerintem már mindent olvasott tőle kivéve ha esetleg megjelent valami új az elmúlt 5 évben... De más hasonló íróktól is szívesen olvas... Én sajnos még nem vagyok nagyon jártas ezen a területen, ezért reméltem, talán it tudtok segíteni, ajánlani valami újabb regényeket. Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

2014. nov. 14. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Amit még szeretni szoktak Steel rajongói:

Sidney Sheldon; Rosamunde Pilcher; Nora Roberts; Barbara Taylor Bradford; Jackie Collins; Catherine Mann;

(esetleg Wilbur Smith; Robin Cook)

2014. nov. 14. 14:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. nov. 15. 02:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Danielle Steelnek évente 3 új könyve jelenik meg, tehát az elmúlt 5 évben akkor bőven akad még olyan, amit nem olvasott :) (Anyák vétkei, Örök barátok, Első látásra, Győztesek, Hatalmi játszma, csak hogy néhány példát említsek.)
2014. nov. 15. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!