Ki a kedvenc karaktered a Tűz és Jég Dalából?
Figyelt kérdés
Nekem a főszereplők közül az elejétől fogva Tyrion, Dany és Arya. Régebben Ned Starkot is szerettem, a későbbi könyvekben pedig Jaime is egyre szimpatikusabb lett, és Cerseit is imádom utálni. És ki ne felejtsem Davost!
A mellékszereplők közül Bánatos Edd, Varys, Littlefinger, Margery Tyrell, Ingrid, és Khal Drogo jutnak eszembe.
Na és nektek kik a kedvenceitek? Sorozatnézők véleményére is kíváncsi vagyok.
#könyv #szereplő #Trónok harca #fantasy #királyság #Tűz és jég dala #A tűz és jég dala #George R. R. Martin #Game of Thrones #Westeros
2014. nov. 12. 20:58
11/13 anonim válasza:
Dany, Sansa, Grenn, Bánatos Edd, Davos, Jamie és Tyrion. :) A sorozat által pedig beleszerettem Robb-ba, így a halála még fájdalmasabb volt...
12/13 Greenscarf válasza:
Margaery Tyrell, Rob Stark, Havas Jon, Cersei Lannister, Daenerys Targaryen.
13/13 anonim válasza:
A legnagyobb kedvenc Tyrion
De csípem Daeneryst, Aryát, Khal Drogot, Havas Jont.
Sajnos még csak a sorozat alapján. Nyár végére talán már be tudom szerezni a könyvsorozatot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!