Hol lehet ingyen letölteni magyar nyelvű könyveket?
Figyelt kérdés
Linkeljetek lécci weboldalakat! Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de sajna amiket azokra válaszoltak, nem volt jó..
Nekem mellesleg Jacqueline Wilson - Szerelmi leckék című könyve kellene!!
2010. jan. 27. 23:39
1/3 anonim válasza:
Régen volt egy oldal, ami mindenki számára elérhető volt, de az sajnos már csak Iphone-ról elérhető. (ha esetleg neked van, akkor: www.bookmania.eu). Mostanában a www.egyklikk.com-ról szoktam tölteni, ott ugyan nincs sok fent, de még ez is valami:S
2/3 A kérdező kommentje:
Helló,
köszönöm a segítséget, de sajnos ezek nem jók. A könyvbirodalomra azt írta, hogy a keresett oldal nem található. A másik, scribd.com pedig azért nem jó, mert én magyarul szeretnék letölteni könyveket.. nagyon nehéz :S De azért köszi:)
2010. jan. 29. 12:34
3/3 anonim válasza:
Hallod. Annyi eszed nincs, hogy mondjuk, merő véletlenségből elmész egy könyvtárba? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!