Ha az Alexandra online boltjában kinézek egy könyvet, amit személyesen akarok megvenni egy Alexandra könyvesboltban, akkor ott is ugyanannyiba fog kerülni mint amit online írnak árat?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 09:49
1/4 anonim válasza:
Két lehetőség van. Oda van írva hogy Online ár : xy | Bolti ár : YX . Ha nincs semmi csak egy ár, akkor az az ár mindkét esetre
2/4 A kérdező kommentje:
Mindjárt belinkelem, hogy miről lenne szó, nekem nem egyértelmű, hogy a piros ár egy akciós ár vagy pedig a piros az online rendelés ára, az eredeti ár meg a könyvesbolti ár.
2014. nov. 6. 10:22
3/4 anonim válasza:
A bolti ár: 3490
Online ár: 2967
Habár az online árra rájön a kiszállítási költség és úgy majdnem ott van mintha a boltba vetted volna, csak cserébe házhoz viszik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért kérdeztem, mert én külföldről néztem ki a könyvet online, egy ismerősöm venné meg otthon a boltban és hozná ki nekem és nem volt tiszta, hogy mégis mennyi költséggel számoljak. De így már oké.
2014. nov. 6. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!