A csontváros c. könyv ugyan az mint a film?
Mindenképp. A könyvsorozat a kedvenceim között van, a könyvek után egyenesen csalódás a film. (Legalábbis nekem.)
Adj neki egy esélyt, szerintem megéri:)
A film és a könyv teljesen más. Amikor olvasod az elsőt próbálj teljesen elvonatkoztatni a filmtől. A kettőt én teljesen különálló történetnek képzeltem el.
A Pokoli szerkezetek is nagyon jó. Akkor az igazi, ha elolvasod a Végzet ereklyéi 1,2,3-at és a harmadik könyv után a Pokoli szerkezeteket (Angyal, Herceg, Hercegnő)
-Eredetileg csak trilógiának, azaz három részesnek tervezték a Végzet ereklyéit, így a harmadik könyv vége egy kerek, lezárt történetet ad.-
És utána folytatod a Végzet ereklyéi 4. (Bukott angyalok városa), 5. (Elveszett lelkek városa) majd utolsó, 6. (Mennyei tűz városa) részével.
Ahhoz, hogy a hatodik rész teljesen megértsd mindenképpen ismerned kell a Pokoli szerkezetek trilógiát.
A könyv sokkal jobb, mint a film! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!