Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szabó Magda Abigél c. Könyvéne...

Szabó Magda Abigél c. Könyvének a végén kik halnak meg?

Figyelt kérdés
Arrra gondolok, hogy a könyv végén felsorolja, hogy pl Kálmán tanár úr egy évvel később az Alpokban meghal, de a többire nem emlékszem és nem találom a könyvet.

2014. nov. 2. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Neked milyen könyved van??? Az enyémben nincs benne. Még az sincs, hogy Kálmán tanár úr meghal. Amúgy valószínűleg Gina apja hal meg, mert őt elfogják. Másról nem tudok.

Remélem segítettem! :)

Jó választás én imádtam ezt a könyvet! :)

2014. nov. 4. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Erzsébet testvér tűzben hal meg, kigyullad az iskola egyik szárnya.

Khm...nem kálmán, hanem Kalmár Péter.

2014. nov. 17. 22:22
 3/6 anonim válasza:
32%
1 es ö gondolom a mary silver vissza a matulába írásról amit itt lehet vagy még most is lehet olvasni de igen hivatalosan nincs olyan könyv pedig nekemse tetszik ahogy szabó Magda megírta az Abigélt. Az eredeti szabómagda könyv szerint Aradi és Erzsébet testvér halnak meg meg igen Gina apját a németek elfogták és ha nemlépnek közbe kuncz odavite volna ginát akkor ö is áldozatul eset volna.
2015. jan. 22. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Vannak a könyvben utalások rá, hogy egy év múlva Gina visszamegy az intézetbe és hogy ott még kik lesznek és kik nem...

Ha jól emlékszem,

Kalmár és Erzsébet testvér tuti meghalnak.

2015. márc. 2. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Aradi a bombázás során hal meg, Erzsébet testvért tűzhalál éri, Kalmár elesik a háborúban, Vitay tábornokot pedig megölik
2015. máj. 30. 08:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A Mary Silver-féle nemhivatalos folytatások nekem kifejezetten tetszettek :) Aradi és Erzsébet testvér tényleg meghalnak, amikor bombatalálat éri az iskolát, de erről már Szabó Magda is írt egy félmondatot kb. :)
2015. aug. 13. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!