Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJG-ből Cortez miért nem...

SZJG-ből Cortez miért nem volt az első héten?

Figyelt kérdés
Azt írja, hogy a gólyatáborban volt, de az első héten nem...

2014. nov. 1. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Gólyatáborban nem volt, de első sulihéten volt. Azért nem, mert Amerikába utazott a szüleihez, azt hiszem.
2014. nov. 1. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:

az első rosszul mondja.

Gólyatáborban volt (hisz ott ismerte meg mindenki), de első héten nem volt, mert "visszautazott Amerikába", ami arra volt jó, hogy huzzák az időt. pedig szerintem csak egy logikai hibával megtűzdelt rész.

2014. nov. 1. 09:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert én is ilyesmire gondoltam, vagy hogy a nagyszüleivel töltött egy hetet,vagy beteg volt, mert az furán jött volna ki, ha hiányzik csak úgy egy hetet...
2014. nov. 1. 09:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Valójában a hiányzása csupán egy írói fogás volt Leiner Laura részéről, ugye az első hét arra kellett Reninek -meg az olvasótábornak-, hogy alkalmazkodjon a szereplőkhöz és úgy általában az SZJG-s közeghez, ekkor korai lett volna még bedobni a szerelmi szálat, így ezzel a kis húzással később már, amikor nem kell annyit foglalkozni a karakterek bemutatásával bedobhatta a mély vízbe Cortez-t.

Amúgy logikailag persze érthetetlen a dolog, hisz Cortez csak nyaranta utazott el a szüleihez, meg a szünetekre, elég valószínűtlen, hogy egy 9.-es srác pont az első hetet hagyja ki egy új iskolában, ami a "beszoktatás" egyik legfontosabb része. Én legalábbis az első hetemből kilencedikes koromból szinte mindenre emlékszem, de ha megkérdeznéd, hogy abban az évben mit csináltam téli szünetben, azt már nem tudnám megmondani. Ráadásul egy amerikai oda-vissza út repülővel azért nem ugyanaz, mint fapadossal kiugrani Londonba, tehát bármennyire pénzesek is a szülei szerintem nyakló nélkül nem szórták volna a százezreket, mármint a valóságban persze.

2014. nov. 1. 12:02
 5/9 anonim válasza:
0%

Na...röviden és tömörören (és értelmesen!!!)

Cortez volt gólyatáborban, de azért nem volt az első héten, mert a nyáron a szüleinél volt Amerikában, és nem tudott a francia levelezőtársához utazni. Ezt az első héten tette meg.

2014. nov. 2. 15:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem beteg volt az első héten? Én így emlékszem
2014. nov. 2. 17:37
 7/9 A kérdező kommentje:
5-ös, az első könyvről beszélek, köszi a választ, de az első könyvben nem volt francia levelezőtárs...
2014. nov. 2. 18:22
 8/9 anonim válasza:

"Cortez volt gólyatáborban, de azért nem volt az első héten, mert a nyáron a szüleinél volt Amerikában, és nem tudott a francia levelezőtársához utazni. Ezt az első héten tette meg."

AZ ELSŐ RÉSZRŐL VAN SZÓ!!! TE meg a 4 vége illetve az 5.részről beszélsz!! :P

2014. nov. 9. 19:55
 9/9 Dreamworld13 válasza:
Szüleinél volt Amerikában. Gólyatáborban volt, hisz ott kedveltette ,meg magát... :) Amúgy ez csak időhúzás volt, meg hogy olyan kíváncsian várjuk Antai-Kelemen Ádámot.. :D Ez a lényeg..
2014. nov. 30. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!