Liliána.28 kérdése:
Valaki mondana nekem olyan könyveket amiket érdemes lenne elolvasni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok szóval ne ilyen politikai meg háborús meg ilyesmiket, ha lehet akkor romantikus, dráma, sci-fi könyvek érdekelnének, esetleg ifjusági regények is :)2014. okt. 26. 14:56
1/4 anonim válasza:
2/4 Lexa99 :) válasza:
Az attól függ mit szeretsz. ha romantikus-kikapcsoló könyvre vágysz ajánlom: Gyönyörű sorscsapás, A beavatott, Lélektársak. Ha valami kis agyzsibbasztó, de jót akkor: Eragon(NAGYON HOSSZÚ). Ha valami enyhén ijesztőt: Pokoli báléjszakák(5 kis novella de jó!!!) És van még a Csillagainkban a hiba amit nagyon sokan ajánlottak nekem de eddig még nem tudtam elolvasni. Remélem segítettem! :D
3/4 A kérdező kommentje:
A gyönyörű sorscsapást rengetegen ajnálják lehet az lesz a következő, a többit szinte mindet olvastam már, de azért köszönöm:)) és amit az első kommentelő írt mindenképp megnézem, köszi a segítséget :)
2014. okt. 27. 08:13
4/4 anonim válasza:
Szent Johanna Gimi
Éjszakai Cirkusz
Milyen is a boldogság?
Nyarak könyve
Titkos kert
A néma
Egymás szemében
Aranyeső
Szalmaláng
Abigél
Freskó
stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!