Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi történ Veronica Roth A...

Mi történ Veronica Roth A lázadó című könyvében?

Figyelt kérdés

Kiolvastam a könyvet, csak sajnos eléggé régen és nem akar összeállni a fejemben, hogy mi is történt benne. Az odáig meg van, hogy ott vannak a Barátságosaknál, de onnan hogy kerülnek vissza a Bátrak helyére? És ott mi történik? Onnantól, hogy Tris elmegy "feláldozni" magát Jeanine-hez, onnan már tudom.

Nagy segítség lenne, ha valaki segítene eszembe juttatni a részleteket, mert ajánlót kell írnom belőle. Előre is köszönöm!

2014. okt. 22. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szia:)

láttam, hogy senki nem válaszolt, úgyhogy itt van:

tehát a barátságosoktol, mikor elmenekülnek sétálnak,sétálnak aztán felszállnak egy vonatra, ahol jo sok kérdö szempár néz vissza rájuk, meg akarják ölni öket(triséket), de mikor Négyes mondja, hogy ö Tobias Eaton, akkor a vonaton utazok mondják, hogy van valaki aki kiváncsi rájuk.

A csoportnélküliekhez viszik öket, ahol találkoznak Négyes anyjával, ott elvannak, kiderül, hogy sokan vannak, és támadásra készülnek. Négyes és Tris megtudják, hogy a többi élö bátor, akik nem árulók az őszintéknél táboroznak, ezért elmennek oda, de mikor beérnek az öszinték központjába rögtön letartóztatják öket, árulás miatt. Hogy bebizonyosodjon, hogy nem árulók, igazságszérumokkal vallatják öket.(közben megtudjuk, hogy négyes milyen gyomorforgatoan oda van trisért:), hogy tris ölte meg willt, stb.) ezután van az, hogy éppen járöröznek trisék(négyes nem), mikor löni kezdenek rájuk, aztán sötétség.

Az öszinték és "jo bátrak" táborát elfoglalják a "rosszak"(janine meg a többi), keresik a elfajzottakat, hogy kinyirják öket. stb. aztán miután visszaverik a támadást, elkapják a bátrak régi fönökét, és megölik, a bátrak visszamennek a saját központjukhoz, hogy ott éljenek, és tervezgessenek tovább.

ott van az, hogy kiderül, hogy mindenkit, akit meglöttek, és nem elfajzott, ezzel együtt megmérgeződött.Egyik este 3 bátor a tetön, asszem Hector, meg Marlene, meg egy kislány, totálisan holdkorosak, és uzenetet adnak át, hogy ez 3 naponta megtörténik majd, ameddig egy elfajzott nem megy önként Janine-hez, és ezzel levetik magukat a tetöröl, hectort, és a kislányt sikerül megmenteni. Persze Tris kiszökik és elmegy Janinehet.

Remélem tudtam segiteni:)

2014. okt. 30. 15:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettél! :)

Ment a zöld mancs!

2014. nov. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!