Érdemes lenne ezt a regényt megírni? (romantikus story két fiúról)
Nagyon kezdő vagyok. Igazából ez lenne az első regényem. A regény az igazából egy romantikus regény lenne ami melegekről szól. A story az, hogy Ábel 11.-es és iskolát váltott. Ebben az új iskolában megismerkedik Erikkel. Persze ez az egész nem olyan egyszerű mert Erik teljesen eltitkolja magában, hogy van benne meleg hajlam és amikor a történet a kezdetét veszi, még barátnője is van akivel tönkre ment a kapcsolat. És előszőr nem is bírják egymást de az egyik buliba lefekszenek és innentől kezdve beindul a történet. A két szereplő utána nem nagyon találkozik egy ideig sulin kívül mert nem akarnak de mégis valami kötődést éreznek egymás iránt és hát elkezdenek összejárni majd egymásba habarodnak. Persze megvan a bonyodalom is meg a tetőpont is meg majd szétmennek meg lesz megcsalás meg stb... de a vége happy end lesz.
A cselekmény kb. 1 tanévet ölel fel.
Természetesen a karaktereket is kidolgoztam. A két főhős:
Ábel: Az érzelmes. A történet elején teljesen reményvesztett mivel az előző iskolájában gondok voltak és szakított a pasija is vele meg ott kiderült róla minden és ezért is váltott iskolát. Ez az Ábel egy nagyon okos fiú és Ő egy tipikus elmélkedős, szerelmes lírai alak. Állandóan a szívét követi és hisz benne, hogy egy nap minden tökéletes lesz az életében és minden olyan lesz ahogy eltervezi ezért is tanul meg minden. Nagyon erős elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban és próbálja a boldogságot megtalálni az életben. A regény elején egy kicsit ez a jófiús fajta (pedig nem az) de a végén már más lesz és nagyon szerethető lesz. Persze az elején is az...
Erik: Ő Ábel ellentéte. Nagyon jó sportoló de nem tudja mit akar az élettől. Szinte a mának él és semmi nem érdekli. Amúgy egy nagyon rendes és okos gyerek lenne Ő is és ez a gondolataiban meg is nyilvánul de mégis a társadalom miatt kénytelen elnyomni magát. Mindenki bírja szinte bármelyik csajt megkaphatja. Nagyon népszerű. Nála nagyobb jellemfejlődés lesz majd mivel azért a történet elején egy ,,hülye,, mint a nagy ,,menő,, barátai de a történet végén Ábelt választja és megváltozik.
Magától értetődően lesznek benne más fontosabb karakterek akikről szintén tudnék még ennyit írni de azok most nem fontosak
A történetet E/1-ben írnám hiszen itt nekem nem a cselekmény a fontos hanem az érzések. Egy kicsit azt akarom, hogy a romantika korstílusban íródott regények úgymond ,,új,, generációja legyen ami magában foglal egy jó szerelmi történetet és egy nagyon erős kritikát a mai fiatalokról.
Tudom hogy hosszú lett és bocsi. Szerintetek ebbe belekezdjek vagy ne? Esetleg tanácsokat tudtok adni az íráshoz? Meg ilyenek? Nagyon megköszönném!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!