Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdemes lenne ezt a regényt...

Érdemes lenne ezt a regényt megírni? (romantikus story két fiúról)

Figyelt kérdés

Nagyon kezdő vagyok. Igazából ez lenne az első regényem. A regény az igazából egy romantikus regény lenne ami melegekről szól. A story az, hogy Ábel 11.-es és iskolát váltott. Ebben az új iskolában megismerkedik Erikkel. Persze ez az egész nem olyan egyszerű mert Erik teljesen eltitkolja magában, hogy van benne meleg hajlam és amikor a történet a kezdetét veszi, még barátnője is van akivel tönkre ment a kapcsolat. És előszőr nem is bírják egymást de az egyik buliba lefekszenek és innentől kezdve beindul a történet. A két szereplő utána nem nagyon találkozik egy ideig sulin kívül mert nem akarnak de mégis valami kötődést éreznek egymás iránt és hát elkezdenek összejárni majd egymásba habarodnak. Persze megvan a bonyodalom is meg a tetőpont is meg majd szétmennek meg lesz megcsalás meg stb... de a vége happy end lesz.

A cselekmény kb. 1 tanévet ölel fel.

Természetesen a karaktereket is kidolgoztam. A két főhős:

Ábel: Az érzelmes. A történet elején teljesen reményvesztett mivel az előző iskolájában gondok voltak és szakított a pasija is vele meg ott kiderült róla minden és ezért is váltott iskolát. Ez az Ábel egy nagyon okos fiú és Ő egy tipikus elmélkedős, szerelmes lírai alak. Állandóan a szívét követi és hisz benne, hogy egy nap minden tökéletes lesz az életében és minden olyan lesz ahogy eltervezi ezért is tanul meg minden. Nagyon erős elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban és próbálja a boldogságot megtalálni az életben. A regény elején egy kicsit ez a jófiús fajta (pedig nem az) de a végén már más lesz és nagyon szerethető lesz. Persze az elején is az...

Erik: Ő Ábel ellentéte. Nagyon jó sportoló de nem tudja mit akar az élettől. Szinte a mának él és semmi nem érdekli. Amúgy egy nagyon rendes és okos gyerek lenne Ő is és ez a gondolataiban meg is nyilvánul de mégis a társadalom miatt kénytelen elnyomni magát. Mindenki bírja szinte bármelyik csajt megkaphatja. Nagyon népszerű. Nála nagyobb jellemfejlődés lesz majd mivel azért a történet elején egy ,,hülye,, mint a nagy ,,menő,, barátai de a történet végén Ábelt választja és megváltozik.

Magától értetődően lesznek benne más fontosabb karakterek akikről szintén tudnék még ennyit írni de azok most nem fontosak

A történetet E/1-ben írnám hiszen itt nekem nem a cselekmény a fontos hanem az érzések. Egy kicsit azt akarom, hogy a romantika korstílusban íródott regények úgymond ,,új,, generációja legyen ami magában foglal egy jó szerelmi történetet és egy nagyon erős kritikát a mai fiatalokról.

Tudom hogy hosszú lett és bocsi. Szerintetek ebbe belekezdjek vagy ne? Esetleg tanácsokat tudtok adni az íráshoz? Meg ilyenek? Nagyon megköszönném!

15/F

2014. okt. 17. 20:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és az E/1 olyan lenne hogy mind 2 fiú szemszögéből...
2014. okt. 17. 20:22
 2/5 anonim válasza:
Szerintem írjad meg ✌️
2014. okt. 17. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
ha megírod, légyszíves szólj nekem, mert nagyon szívesen elolvasnám :)
2014. okt. 17. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:
tényleg? köszi :) akkor küldd el nekem privátban az email címed és ha megírom (ami mondjuk még elég soká lesz) elküldöm majd!! :)
2014. okt. 17. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Én eddig itt majdnem mindenkinek azt mondtam, írja meg, amit elképzelt, így neked is ezt mondom. Nem azért, hogy megjelenjen és híres legyél, inkább azért, mert írni jó és néha szükséges is. Eszembe jutott egy könyv, amit kábé egy éve olvastam, hasonló a lényege, mint amit tervezel. Ha érdekel, privátban megírom.
2014. okt. 17. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!