Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem mondani leányis...

Tudnátok nekem mondani leányiskolában játszódó történeteket (az Abigélen kívül)?

Figyelt kérdés
Én sajnos nem találtam semmi jót

2014. okt. 10. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
van egy hasonló film lányok fiúk is járnak asszem oda de a neve most nemjut eszembe ha eszembe jut írók
2014. okt. 12. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Megtaláltam ez lenne az

Vadócka tartalma

A Los Angelesben élõ, tizenhat éves és rettenetesen elkényeztetett Poppy Moore soha nem tudta, hol a határ. Mikor egy fényűzõ fruskaparti látványosan rosszul sül el, Poppy feldühödött õse áthelyezi a csemetét egy angol nevelõintézetbe, hogy egy kis fegyelmet tanuljon. Poppynak persze esze ágában sincs megjavulni, inkább rágyúr arra, hogy kicsapják. Igen ám, de az angol hidegvérrel megáldott diáklányok és tanárok nem hagyják, hogy egy amerikai hercegnõ csak úgy kijátssza õket. Poppy rádöbben, hogy lázadó magatartásával semmire sem megy, így aztán új barátaival és szobatársaival kidolgozza a tökéletes menekülési tervet, aminek aztán az lesz a vége, hogy el sem akar menni…

2014. okt. 12. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Thury Zsuzsa: A francia kislány,

Szabó Magda: Álarcosbál

Az első nagyon tetszett nekem. A másdok nem kifelyezetten lány iskola, de csak lányok szerepelnek benne.

2014. okt. 12. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2014. okt. 13. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!