Egy irományon gondolodok már hetek óta, és címet szeretnék neki adni. Ötletek?
Nos, egy romantikus történetről lenne szó, ami az elképzeléseim szerint tragédiába torkollik.
A lánynak a neve Bloom, mint virágzás, ugyanis angliából jött - Magyarországon játszódik a történet, persze. Ez a lány szerelmes egy fiúba, mint ahogy a legtöbb romantikus történet kezdődik. Ám ez annyiból szeretne más lenni, hogy a fiú még rühelli is, és egy egészen szerény fiú szerelmes belé, aki megpróbál egyre közelebb kerülni a lányhoz. Mikor ő teljesen kiakad, hogy hagyja őt békén, és miegymás, a fiú feladja a "harcot", és kerülni kezdi. Ekkor jön rá csak a lány, hogy időközben beleszeretett. Viszont már túl későn; mikor elmondaná neki, látja a fiú legjobb barátját[aki egy lány, félreértés ne essék], hogy épp szerelmet vall neki, majd megcsókolja.
Inenntől már a történet nincs kigondolva, de szerintem ennyi elég a címadáshoz, hisz a történet nem nagyon mehet át más műfajba... Tehát, nekem sok öteletem volt, de egyik se tökéletesen hangzott. Tehát, ha valakinek van ehhez egy jó ötlete, kérem ossza meg velem °^°
Ööh, nem, nem ismerem :o
Mindig az van, ha kitalálok egy ötletet, kiderül, hogy olyan már létezik. Akkor még fejlesztem a kretivitásom. >.<
Az nem baj, ha az alapsztori kissé klisés, csak érdekesen legyen tálalva. Legyen benne cselekmény.
Én a Bloom nevet adnám neki, vagy Szerelmes Virágzás, vagy Virágzás Budapesten :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!