Lenne kedve valakinek írni velem egy dark fantasy alapú regényt?
Figyelt kérdés
Főként olyan személyek jelentkezését várom, akik már egy ideje írnak, kreatívak és nyitottak az új dolgokra.
Ami pedig a regényt illeti; nos, egy-két dolog már megfogalmazódott bennem a történetet illetően, de természetesen közösen hoznánk meg a végső döntéseket.
2014. okt. 1. 19:43
2/8 A kérdező kommentje:
Írtam egy üzenetet. ^^
2014. okt. 1. 21:41
3/8 anonim válasza:
Hogy lehet közösen írni?
Mindenkinek megvan a saját stílusa.
4/8 anonim válasza:
Utolsó: elvileg ez adja az érdekességét, hogyan tud két eltérő stílusú ember összedolgozni. Nem egy regényt írtak többen, a szerzők tehetségén múlik, hogy milyen lesz a végeredmény.
5/8 anonim válasza:
én én én szeretnék! Tapasztaltabb vagyok ami az írást illeti és rengeteg ötletem van amivel nem tudok mit kezdeni :)
6/8 anonim válasza:
Juj, én is szeretem az ilyet! Csináltam és csinálok is ilyet úgyhogy én is kapó vagyok a dologra :D
7/8 anonim válasza:
álljunk össze akkor :) Írni már régóta írok, viszont ilyen közös történetet még sosem csináltam. Biztos nagyon jó lehet. De hol? Emailen? Skypon? vagy min keresztül írjuk a sztorit? :D
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, de én akarok ilyet csinálni :DDDDDD Bár sztem inkább email.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!