Mi a kedcenc könyved? (főként ifjúsági? )
Christine Nöstlinger:
A cseregyerek
/ Andersen-díjas könyv /
Jasper, az angol cseregyerek Bécsben nem hajlandó eleinte megszólalni... Pedig azért küldték ide, hogy javítson a másik fiú gyenge angolján.
:D
Stephenie Meyer:Twilight-Alkonyat
New moon-Új hold
Eclipse-Napfogyatkozás
Breaking Dawn-Hajnalhasadás
Ja igen, és én.
HP-t nagyon szeretem. Most elég régen olvastam utoljára,de neme az a könyv úgy űködöt, h végigolvastam a összs addig megjelent könyvet, aztán kezdtem minet előlről. Aztán áttértem arra, h amikor unatkoztam levettem a polcról, kinyitottam vhol és olvastam. De ez volt má két éve... azóta csak ritkábban olvasom, mindig azt hszem h á nem is olyan ó, aztán mindig kiderül h tejóég h hihetem ilyet... XD
Kedvenc könyveim pl Bartimaeus-trilógia ( első hely hehe... ajánlom mindenkinek mert irtó jó...) Szeretem Alkonyatot is, de sajna azután kicsit furán érzem magam és napokig semmi más, csak Alkonya és megint Alkonyat, aztán film majd megint könyv... XD Jane Eyre is tök jó...bár ezek Bartimaeushoz képest tiszta mások :P
Na meg még egy csomó minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!