Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a kedcenc könyved? (főként...

Mi a kedcenc könyved? (főként ifjúsági? )

Figyelt kérdés
És a Harry Pottert szereted? :D
2010. jan. 21. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Christine Nöstlinger:

A cseregyerek

/ Andersen-díjas könyv /

Jasper, az angol cseregyerek Bécsben nem hajlandó eleinte megszólalni... Pedig azért küldték ide, hogy javítson a másik fiú gyenge angolján.

:D

2010. jan. 23. 16:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Fekete István művei,pl Tüskevár, Jack London (Fehér Agyar), Karl May: Winnetou, Charles Dickens: Copperfield Dávid, Váratlan utazás, Anne Shirley, stb
2010. jan. 24. 23:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Én most olvastam a Winnetout 24 éves fejjel, és nagyon tetszett.
2010. jan. 25. 09:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Stephenie Meyer:Twilight-Alkonyat

New moon-Új hold

Eclipse-Napfogyatkozás

Breaking Dawn-Hajnalhasadás

2010. febr. 1. 09:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D
2010. febr. 3. 21:51
 16/17 A kérdező kommentje:

Ja igen, és én.

HP-t nagyon szeretem. Most elég régen olvastam utoljára,de neme az a könyv úgy űködöt, h végigolvastam a összs addig megjelent könyvet, aztán kezdtem minet előlről. Aztán áttértem arra, h amikor unatkoztam levettem a polcról, kinyitottam vhol és olvastam. De ez volt má két éve... azóta csak ritkábban olvasom, mindig azt hszem h á nem is olyan ó, aztán mindig kiderül h tejóég h hihetem ilyet... XD

Kedvenc könyveim pl Bartimaeus-trilógia ( első hely hehe... ajánlom mindenkinek mert irtó jó...) Szeretem Alkonyatot is, de sajna azután kicsit furán érzem magam és napokig semmi más, csak Alkonya és megint Alkonyat, aztán film majd megint könyv... XD Jane Eyre is tök jó...bár ezek Bartimaeushoz képest tiszta mások :P

Na meg még egy csomó minden.

2010. febr. 3. 21:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Eoin Colfertől az Artemis Fowl is nagyon jó, meg a Darren Shan könyvek.
2010. márc. 8. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!