Szerintetek mi jellemző egy jó íróra?
Kitartó. Jól fogalmaz, kreatív, és tapasztalt. Sok mindent látott már, és még sok mindent akar. KÍváncsi
ÉS szeret írni. Szeretné megmutatni a közönségének azt a világot, amit ő is lát, amiben ő jól érzi magát.
Érzékeny. Ismeri a mindennapi és társadalmi problémákat.
Erős: Képes kibírni a kritikát, és változni
Kitartó: Képes, és akar fejlődni, és ezért minden meg is tesz.
Falja a könyveket, rendkívül élénk a fantáziája (=>szeret történeteket kitalálni, alternatívákat keres amellett, hogy a szereplők, vagy az elbeszélt dolgok fantasztikusak vagy kitaláltak) és tapasztalt.
Személyiségét tekintve nem egy party-arc, mivel a fejében történő dolgokkal törődik rengeteget.
Szerintem nem kell falni a könyveket.
Élénk fantázia kell és egy kis elmebaj. :D
Szerintem a jó író az, aki tele van álmokkal, vágyakkal, az érzéseket képes átadni az írásán keresztül, olyan, mintha ő maga is a sorok mögé bújt volna...
Másrészt fantáziadús, fogadja a kritikákat, képes a változásra, de mindig megőrzi önmagát, sosem hagyja el a valódi személyiségét. Szereti azt amit csinál, és semmiképpen sem adná fel azt.
Továbbá el tudja repíteni bárhova az olvasót.
És ami szerintem a legfontosabb, úgy ír, hogy a felét ő írja meg, a másik részét pedig a befogadó fél alakíthatja, elgondolkodtatóvá teszi az olvasó számára. Úgy ír, hogy mindenkinek a kezéhez tapad, és nem tudja letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!