Szeretnék valami lightos, vicces, nem túl romantikus, ám de tanulságos könyvet olvasni. Tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 14:41
1/6 anonim válasza:
Szijja! Nekem van egy javaslatom. Én most fejeztem be, igaz anyukámé, mert neki vásároltam karácsonyra, de muszáj volt elolvasnom, mert amikor vásároltam, már akkor kíváncsi lettem. Szóval, ha szereted az esküvőszervezős könyveket, akkor ez is tetszeni fog: Katie Fford: Száz boldog esküvőm.
2/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 16-17 körül, akkor ajánlanám Jerry Spinell StarGirl című könyvét. A címével ellentétben nem egy átlagos tinikönyv, hanem egy különleges, elgondolkodtató történet kedves és bájos jelenetekkel.
3/6 anonim válasza:
Jonathan Stroud-tól a Bartimaeus-trilógia :D A vicces tuti igaz rá :D
4/6 anonim válasza:
Vavyan Fable: Nászjelentés
Vicces, azért tanulságos is, kis romantika van benne. :)
5/6 anonim válasza:
17:45-nek igaza van.:) Én is olvastam és szerintem nagyon jó.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!