Milyen könyveket ajánlanátok?
Ha bármit szívesen olvasol, akkor leírom én miket olvasok és válogass:)
Stephen King : Ha nem is akarod minden könyvét, mert elég sok van neki...már 61. könyve fog megjelenni novemberben. De a klasszikusokat szerintem érdemes elolvasni (Cujo, Carrie, Állattemető, A ragyogás, Halálsoron, Az) stb.... az én személyes és örök kedvencem ez a szerző. Horrort, Fantasyt, sci-fit (űrlények, időutazás), krimit, Thrillert ír, plusz 2 börtönsztori:) Imádom!!!
Dean R. Koontz (szintén a krimi és a horror vonalon mozog, bár a regényei nem olyan ütősek mint Kingé, de jók)
Anne Rice ( tőle a Boszorkányos, és Vámpíros sorozatát ajánlom, mindkettő híres, elég nagy a rajongótábora. Én most pl a Boszorkány sorozatát olvasom. Nagyon tetszik, bár elég beteg:))
Robin Cook (őt is szeretem tinikorom óta, orvoskrimiket ír)
Peter Straub (ő King barátja és pályatársa, hasonló területen mozognak)
Joe Hill (King fia, ő is remek könyveket ír, bár még csak most fog megjelenni a 3. könyve Magyarországon)
Darren Shan (Vámpíros-démonos sorozatok, és vannak önálló regényei is)
Agatha Christie és Karin Slaughter Krimiket írnak
Charlaine Harris : True Blood sorozata vámpírokkal:)
Vavyan Fable (az egyetlen magyar író akit szeretek, humoros könyveket, fantasy könyveket ír)
Nézz utána ezeknek, és szemezgess amikor kedved van. Biztos találsz olyat ami tetszene.
És olvasok J.R Ward-ot is, bár ezt nem javasolnám csak 18 éves kor felett, ahogy E.L. Jamest is csak akkor:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!