Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek érdekes lenne...

Szerintetek érdekes lenne könyvben ez a történet?

Figyelt kérdés

Nemrég fejeztem be az írását az új könyvemnek. Ti elolvasnátok?

A történet: Senki sem tudta igazán, ki az a Marion Farrington, míg valaki kegyetlenmódon meg nem ölte, ugyanis ő volt az a lány, akit senki sem vett észre az iskolában és nem volt egy barátja sem. A Gravestone-ban történt gyilkosság gyanúsítottja egy Sírásóként emlegetett férfi. De vajon tényleg ő tette? A városban lakó Bo és Sophie, valamint egy FBI-ügynök, Liam sem hisz benne, így fejükbe veszik, hogy kiderítik az igazságot.

#könyv #Marion Farrington
2014. szept. 14. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb. egy Gyilkos elmék, CSI, vagy bármelyik másik krimi sorozatnak az egyik epizódját írtad le. Csak gondolom jobban kibontva a szálakat.
2014. szept. 14. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezért senki sem adna ki pénzt, amúgy ameddig nem jelent meg csak egy történet és nem könyv, szóval nem fejezted be az új könyvedet.
2014. szept. 14. 10:55
 3/8 anonim válasza:
Ha megjelennek benne vámpírok, és van egy nyálas szerelmi szál is benne, akkor nem. Egyébként nem hangzik rosszul.
2014. szept. 14. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a történetvezetés színvonalas, és nincsenek benne logikai hibák, tárgyi tévedések egy kriminek simán elmegy. Még azt sem állítanám - a fentebbi kritériumokat továbbra is szem előtt tartva-, hogy ha megjelenne, nem adnának érte pénzt.
2014. szept. 14. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy számomra nagyon sablonos, ha az ember legalább néha szokott krimit olvasni semmi újszerű nincs a történetben. Nagyon tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy ebben a témában bármi újat feltudjon mutatni, ha az ember pedig megvesz egy könyvet elvárja, hogy ne ugyan azt lássa amit az eddigi könyvekben, ezért mondtam, hogy nem adnék ki rá pénzt.
2014. szept. 14. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
FBI? Ma a svéd krimik mennek nagyon, ritka az FBI-os sztori könyvben. Szerintem tizenkettő egy tucat, megtalálhatná a saját célközönségét (én is kaptam olyan krimit karácsonyra, ami ennél rosszabb volt, márpedig New York Times bestseller #1-et is megjárt regényről beszélünk!), engem hidegen hagy, többek között azért is, mert ez elmegy a tiniregények felé (gondolom Bo és Sophie nem képzett nyomozók és nincsenek túl a harmincon sem), meg lesz benne egy "ketten (hárman) a világ ellen" szál, nofene, láttunk már ilyet.
2014. szept. 14. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ez alapján én(!) nem, de biztos vannak sokan akik igen... A gond az, hogy az ilyen sztorikkal már tele van a padlás és már ezt a rövidke összefoglalót is eluntam, valahogy úgy sikerült fogalmaznod. Ettől függetlenül ennyiből nem tudok véleményt alkotni, ha jók a karakterek, történetvezetés, és "belsőnézetes" akkor akár még jó is lehet :)
2014. szept. 17. 03:05
 8/8 anonim ***** válasza:

"FBI? Ma a svéd krimik mennek nagyon, ritka az FBI-os sztori könyvben"

Attól, hogy megjelenik benne az FBI maga az alap történet még sablonos marad.

2014. szept. 17. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!