Szerintetek érdekes lenne könyvben ez a történet?
Figyelt kérdés
Nemrég fejeztem be az írását az új könyvemnek. Ti elolvasnátok?
A történet: Senki sem tudta igazán, ki az a Marion Farrington, míg valaki kegyetlenmódon meg nem ölte, ugyanis ő volt az a lány, akit senki sem vett észre az iskolában és nem volt egy barátja sem. A Gravestone-ban történt gyilkosság gyanúsítottja egy Sírásóként emlegetett férfi. De vajon tényleg ő tette? A városban lakó Bo és Sophie, valamint egy FBI-ügynök, Liam sem hisz benne, így fejükbe veszik, hogy kiderítik az igazságot.
#könyv #Marion Farrington
2014. szept. 14. 09:21
1/8 anonim válasza:
Kb. egy Gyilkos elmék, CSI, vagy bármelyik másik krimi sorozatnak az egyik epizódját írtad le. Csak gondolom jobban kibontva a szálakat.
2/8 anonim válasza:
Ezért senki sem adna ki pénzt, amúgy ameddig nem jelent meg csak egy történet és nem könyv, szóval nem fejezted be az új könyvedet.
3/8 anonim válasza:
Ha megjelennek benne vámpírok, és van egy nyálas szerelmi szál is benne, akkor nem. Egyébként nem hangzik rosszul.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ha a történetvezetés színvonalas, és nincsenek benne logikai hibák, tárgyi tévedések egy kriminek simán elmegy. Még azt sem állítanám - a fentebbi kritériumokat továbbra is szem előtt tartva-, hogy ha megjelenne, nem adnának érte pénzt.
5/8 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy számomra nagyon sablonos, ha az ember legalább néha szokott krimit olvasni semmi újszerű nincs a történetben. Nagyon tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy ebben a témában bármi újat feltudjon mutatni, ha az ember pedig megvesz egy könyvet elvárja, hogy ne ugyan azt lássa amit az eddigi könyvekben, ezért mondtam, hogy nem adnék ki rá pénzt.
6/8 anonim válasza:
FBI? Ma a svéd krimik mennek nagyon, ritka az FBI-os sztori könyvben. Szerintem tizenkettő egy tucat, megtalálhatná a saját célközönségét (én is kaptam olyan krimit karácsonyra, ami ennél rosszabb volt, márpedig New York Times bestseller #1-et is megjárt regényről beszélünk!), engem hidegen hagy, többek között azért is, mert ez elmegy a tiniregények felé (gondolom Bo és Sophie nem képzett nyomozók és nincsenek túl a harmincon sem), meg lesz benne egy "ketten (hárman) a világ ellen" szál, nofene, láttunk már ilyet.
7/8 anonim válasza:
Hát ez alapján én(!) nem, de biztos vannak sokan akik igen... A gond az, hogy az ilyen sztorikkal már tele van a padlás és már ezt a rövidke összefoglalót is eluntam, valahogy úgy sikerült fogalmaznod. Ettől függetlenül ennyiből nem tudok véleményt alkotni, ha jók a karakterek, történetvezetés, és "belsőnézetes" akkor akár még jó is lehet :)
8/8 anonim válasza:
"FBI? Ma a svéd krimik mennek nagyon, ritka az FBI-os sztori könyvben"
Attól, hogy megjelenik benne az FBI maga az alap történet még sablonos marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!