Melyik a kedvenc Dean R. Koontz könyved?
Nekem több is van, igaz, most olvasom az újakat, azok annyira még nem nyűgöztek le. Az én kedvenceim tőle:
- Ősellenség (kitűnő sztori, bár a filmes változat gyatra)
- Maszk (valahogy a történet megragadott, mindig is érdekelt a reinkarnáció)
- Az éjszaka foglya (jó kis történet, izgalmas, lebilincselő).
- Ősellenség (favorit, a film nekem se jött be.)
- Az arc is jó.
- Hideg tűz (talán ez a címe)
- Idegenek
- Pokoli hordák
- Maszk
Ezeket tudnám kiemelni, de eddig az összes könyve tetszett, max volt egy-két gyengébb.
Az újabbak nekem nem jönnek be. Még az Odd Thomas sztori elment eleinte, de aztán a 3. könyvnél azt mondtam: köszi, de nem...
Most a Váltságdíjat olvasom, de eddig max egy gyenge krimi lenne, horrornak egy vicc. Szegény Koontz bácsi, öregszik és fogy ki a jó ötletekből. :S
Első vagyok: igen, sajnos a mostani könyvei nem elég ütősek. Főleg mikor tök jó misztikus az egész, majd valami katonai, titkos haditerv lesz belőle. Legalábbis nekem ez nem jön be, szeretem a szellemes, misztikus megoldásokat. :)
Meg néha olyan, mintha lenne egy adott füzete, mondok valamit, ami kb 200 oldal, és írja, írja, majd amikor hátra van 20-40 oldal, akkor gyorsan lezárja a sztorit, mert elfogy a lap. :D
Nem baj, a régiek jók, és hátha lesz még valami ütős sztori. :)
Reménykedjünk. :)
Az újabb történetei közül még nem olvastam mindet, itt van a polcon a Legsötétebb éjszaka például. Annak nem mertem nekiállni, mert "állatos". :) Félek, hogy ez döntő benyomás lesz, mert bár volt már állatos története, amiben kis részben szerepelt kutya vagy macska, de most elég számottevő szerepet ad ebben a könyvben az állatoknak. És félek, hogyha rossz benyomást kelt a könyv, akkor nem veszek tőle több könyvet.
Pedig imádom, ahogyan és amit ír. De újabban valami nem stimmel vele. Kezdi a fantáziája cserbenhagyni.
Pedig az Ősellenség, Tik-Tak, Éjfél, stb... ezek nagyon nagy sztorik voltak!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!