JosephineXD kérdése:
14/L vagyok. Ajánlanátok valami jó romantikus könyvet?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 16:40
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Lehet, hogy már olvastad, de ha még nem, akkor ajánlom figyelmedbe a Szent Johanna Gimit, illetve az Alkonyat köteteit. Talán egyik sem az a teljesen romantikus típusú, de nekem nagyon tetszettek!
3/13 anonim válasza:
Flat out love - Szeretni bolondulásig
Enigma
Végzet ereklyéi
Pokoli szerkezetek
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az SzJGt mar olvastam,es nagyon szeretem!Az Alkonyat tipusú könyveket nem szeretem!De nagyon köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 31. 19:12
5/13 anonim válasza:
Még esetleg tudok ajánlani egy Szent Johanna Gimihez "hasonló" könyvet, bár nekem annyira nem tetszett: Hűvösvölgyi Suli.
2. voltam :)
6/13 anonim válasza:
Ha "komolyabb" könyvek is szóba jöhetnek, akkor A soha határa, Ha az enyém lennél, Elakadó lélegzet.
7/13 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszetős Huvosvolgyi suli!Es igen a komolyabb könyveket nagyon szeretem!Az elakado lélegzet nagyon tetszett!
2014. aug. 31. 20:43
8/13 anonim válasza:
Anna és a francia csók
Ha az enyém lennél
Ha esélyt adnál
Hopeless
Gyönyörű sorscsapás
Veszedelmes sorscsapás
Gyönyörű esküvő
mostanában ezeket olvastam :)
16L
9/13 anonim válasza:
Még egy szavazat az Anna és a francia csókra
Tavi Kata - Nyitótánc
Simone Elkeles - Tökéletes kémia
Tammara Webber - Easy - Egyszeregy
10/13 anonim válasza:
Lucy Maud Montgomery és Louisa May Alcott összes művei. Nem a megszokott romantikusak, de amikor a szereplők már nagyobbak, vannak benne romantikus szálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!