Tudtok hasonló könyveket mint a Szent Johanna Gimi?
B épület, bár szerintem a Hűvösvölgyi suli sokkal jobb.
Leiner Laura könyvei közül még az Akkor szakítsunk, és Bábel című köteteket szerettem nagyon, bár nem hasonlítanak a Szent Johannára.
Az Anna és a francia csók is jó, Párizsi bentlakásos suliban játszódó szerelmi szálról szól.
Szerelmes történet még a Vajon létezik szerelem első látásra? c. könyv, bár az sem suliban játszódik.
A Párválasztót is imádtam, bár az egy palotában játszóik, de nagyon izgi.
A Wings, és az Angyalsors sorozat is nagyon tetszett, bár ezek fantasztikus regények, van bennük varázslat.
És ami egyáltalán nem hasonlít a Szent Johanna gimire, és nem szerelmes story, az a Harry Potter, és bár vannak, akik nem igazán kedvelik (a filmeket én sem szeretem), mégis ez a könyv szerette meg velem az olvasást, szóval ha van kedved, akkor olvasd el. Remélem, hogy lesz, ami tetszik majd neked a leírt könyvek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!