Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen jó krimi könyveket...

Milyen jó krimi könyveket tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Még sosem olvastam krimit csak a a tv-ben szoktam nézni főleg ilyen CSI:Miami helyszínelők ,Monk a flúgos nyomozó meg hasonló sorozatokat.De most könyvben is szeretnék valami hasonlót olvasni,ahol gyilkosság történt és a rendőrök(vagy bárki más) nyomoznak.

16/L

2010. jan. 17. 09:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ :))
2010. jan. 22. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
dan brown: elveszett jelkép, umberto eco könyvek
2010. jan. 25. 20:57
 13/16 A kérdező kommentje:

köszi :)

és még továbbra is várok válaszokat !!!!4

2010. jan. 26. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire vagy türelmes... :D

Ha a rövidebb történeteket szereted akkor ajánlanám Sherlock Holmes novellákat Doyle-tól meg persze Agatha Christienek is van jópár de ő elsősorban a regényeivel emelkedett ki. Szerintem ha nagyon rá akarsz kattanni, akkor olvass el egy Christie, Doyle stb. híresebb művét és ha megfog valamelyik akkor kezdd el sorban olvasni őket.

Engem például Poirot fogott meg a legjobban, felmentem Wikipédiára és elkezdtem sorra elolvasni a Poirot regényeket, most tartok 28nál... Könyvtár aztán antikvárium majd könyvesbolt... szerintem ebben a sorrendben érdemes.

2010. febr. 24. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Mármint Wikipedián a címlistát néztem. :)
2010. febr. 24. 14:15
 16/16 A kérdező kommentje:
ok köszönöm a tanácsod :)
2010. febr. 24. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!