Mi a véleményetek az Imprimaturról?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 22:34
1/7 sashaliness válasza:
Szerintem nagyon jó könyv. Apum kapta karácsonyra tőlem, aztán a végén elcsórtam, mert engem is nagyon érdekelt :D Érdemes elolvasni.
2/7 anonim válasza:
Valóban nem árt ha csinál a kiadó egy olyat, mielőtt elkészül a könyv.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszett, bár az eleje kicsit vontatott volt, de ahogy tisztult a történet, úgy nagyon érdekes dolgok voltak benne és a történet is nagyon izgalmas volt:D.
20:31-es: sajnos nem értem, hogy mihez kapcsolódik a válaszod. Elmagyaráznád kérlek? Valószínűleg nem olvastam figyelmesen, vagy félre értelmeztem:S. Előre is köszi:)
2010. jan. 23. 20:04
4/7 anonim válasza:
Az impritaúra a könyv kiadás előtti változata, amin a kiadó ellenőrzi, hogy alkalmas-e nyomdába adásra az anyag.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, ezt nem is tudtam:)
2010. jan. 28. 10:29
6/7 anonim válasza:
Nem sok könyvet olvastam eddig, de ez iszonyatosan jó volt, és a legjobb volt eddigi életem során. Mindenkinek melegen ajánlom az elolvasását.
7/7 anonim válasza:
nekem is tetszett! a Secretum is hasonlóan izgi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!