Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kőszívű ember fiaihoz valakine...

Kőszívű ember fiaihoz valakinek valami ismertető?

Figyelt kérdés
Kéne nekem valami ilyen leírás a kőszívűről amiből megtudom a történetet meg midnent megtudok ha a suliban dolgozat lesz úgy h a könyvet nemolvasom lécci adjatok valami ilyet:S
2010. jan. 16. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
én olvastam, de olyan uncsi, h. fél évembe került, és még így se maradt meg belőle semmi. nekem is jó lenne egy ilyen leírás a dogához!!!
2010. jan. 18. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Létezik a "kötelezők röviden", ebben a legtöbb fontos dolog benne van kivéve, ha a tanár szemétkedik és ő is ismeri a rövidek hiányosságait és pont arra kérdez rá.

Szerintem olvasd el. Én évleztem :-) Persze én lány vagyok :-D

Sajnos ez nem az a fórum, ahol panaszt lehet emelni a kötelező olvasmányok elavultsága miatt.

Próbáld meg elképzelni hogy ez nem egy keserű pirula amit le kell nyelni hanem finom töltelék van benne. Rágd meg alaposan ;-)

2010. jan. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!