William Golding: A legyek ura c. könyv rövid fejezetenkénti tartalma érdekelne. Hol találom meg?
Figyelt kérdés
Valaki tudna ebben segíteni?
Mielött a fejemhez vágnátok, hogy mért nem olvastam el, ha már kötelező, csak mondom, hogy elolvastam, de már vagy három hónapja, és most azt a feladatot kaptuk, h írjunk egy-egy mondattal a fejezetekről, de én már nem emlékszem rá ennyire részletesen, hogy melyik fejetben mi volt,
Ezért is előre köszi annak, aki leírja, vagy belinkeli nekem a tartalmat! :)
2010. jan. 16. 19:27
1/1 anonim válasza:
vedd elő a könyvet, nézd meg a tartalomjegyzéket!
Ott minden egyes fejezetnek van egy alcíme, arról csak eszedbe jut valami, ha meg nem, akkor valaki mással hitesd el, hogy elolvastad csak nem emlékszel semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!