Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajánlani tini könyveket?

Encsii2002 kérdése:

Tudtok ajánlani tini könyveket?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondoltam amiben egy lány új hlyre költözik és az új sulijában van egy menő helyes srác és azal jön össze pl. Szent Johanna Gimi

Előre is köszönöm!:)

2014. aug. 27. 13:10
 1/6 anonim válasza:

D.A.C. , A suli rémei A rémek sulija

Szellemlány, Bábel...

2014. aug. 27. 16:51
 2/6 Dórip válasza:
Tavi Kata - Nyitótánc
2014. aug. 29. 14:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi de ezeket már mind olvastam!
2014. aug. 29. 15:10
 4/6 juca0105 válasza:

Szia, lehet,hogy nem teljes olyan,mint amit leírtál,de azért hátha megtetszik valamelyik :)

Marni Bates: Segítség Youtube-sztár lettem!

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Meg Cabot: Egy igazi amerikai lány

Maureen Johnson: A Scarlett lakosztály

Sarah Dessen: Tökéletes

És gondolom az SZJG után olvastad a Bábelt és az ASZ-t is... :)

Mindegyik szerintem nagyon jó könyv!

2014. aug. 29. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy csábításból jeles fanfictiont mindenképp érdemes elolvasnod. Az alapsztori az esetek 97%-ában az az alapsztori, amit te leírtál. Akkor is megérted, ha a játékot amúgy nem ismered. Szerintem ezt megéri elolvasni: [link] Nagyon jó kis történet, bár még nincs kész. Amúgy a történet tartalmaz trágár kifejezéseket és szexuális tartalmat is, szóval ha z ilyesmit nem bírod akkor inkább ne olvasd el. De kismillió csj fanficet találsz a neten.
2014. aug. 29. 21:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindegyiket ki olvastam nagyon jók csak ajánlani tudom!

És tudtok olyasmit amiben semmi fantázia nincs mert mostanába egy csomót olvasta!:)

2014. szept. 1. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!