Tudtok nekem olyan könyveket mondani amelyek elmegyógyintézetben játszódnak?
Figyelt kérdés
Hasonlóra gondoltam mint az American horror story 2. évadában, de bármilyen más is megteszi:)#könyv #beteg #Asylum #gyilkos #apáca #American Horror Story #elmegyógyintézet #Amerikai Horror Story
2014. aug. 25. 22:38
1/5 anonim válasza:
A "Lipót" c. könyv. Az egész egy mondat, nincs benne pont. :) Fantasztikus. Gondolom, nem ilyen jellegűre gondoltál, de elmegyógyintézetben játszódik, és tényleg nagyon jó. Másik kedvencem Csáth Géza, tőle kb bármit olvasol, szorosan kapcsolódik az elmegyógyintézethez. (Pl. az Egy elmebeteg nő naplója)
2/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem ismerem az általad említett sorozatot. Így csak tippem lehet, mert nem horror: Száll a kakukk fészkére (Ken Kesey), film is készült belőle, ha érdekel.
3/5 anonim válasza:
Itt csak olyan könyvek vannak felsorolva, amik elmegyógyintézetben játszódnak; a borítóra kattintva érheted el a leírásukat.
(Amúgy így belegondolva, milyen jó lenne, ha írnának az American Horror Story-ból valami ütős könyvet.)
4/5 anonim válasza:
Kelley Armstrong: The Summoning – A szellemidéző
Nem biztos, hogy ilyenre gondoltál, de a történetben (amúgy ez egy trilógia -ez az első része)a főszereplő csaj egy "nevelőotthonba" kerül, több gyerek közé, mert kicsit "megzavarodott" (szellemeket lát :D), de ha rákeresel ott a tartalom:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, szerintem is jó lenne ha csinálnának könyvet az american horror story-ból, a sorozatot imádom és tuti a könyvet is szeretném:3 nagyon jó amiket írtatok el is olvasom mindet, megtetszettek.
2014. aug. 27. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!