Magyarországon mikor lehet majd digitális formátumban könyvet vásárolni?
Figyelt kérdés
Tehát felmegyek a könyvesbolt oldalára, és úgy döntök, hogy én nem nyomtatott formában szeretném megvenni a könyvet, hanem digitálisan, pl. .pdf-ben, olcsóbban akár, mint ahogy amerikában is lehetséges. Csak mert az tök hasznos meg jó lenne, csak szerintem ilyen ebben az országban belátható időn belül nem lesz :'( Ti mit gondoltok erről?2010. jan. 15. 23:18
1/4 anonim válasza:
Csak abba nem gondolsz bele, hogy így 1 ember megveszi a könyvet és bárki másnak átküldheti.
2/4 A kérdező kommentje:
De, belegondolok. Lehet kapni külföldön pdf-ben könyveket, persze azokat is felteszik, akkor hogyan működhet...
2010. jan. 15. 23:35
3/4 anonim válasza:
Ha valaki pénzt kiad egy könyvért akkor már inkább könyv formában veszi meg, nem? Ha pdf kell akkor rákeres neten és letölti, mindent meg lehet találni ingyen is.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem feltétlen, mivel például a pdf-ek azért olcsóbbal is, mint a nyomtatott könyvek, és van, hogy sokszor hasznos, vagy kényelmesebb is, ha pdf-ben van, mintha könyvben.
2010. jan. 16. 01:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!