Milyen konyveket ajanlanatok egy 12 eves fiunak?
az egy ropi naplojat,a harry pottert,a 39 kulcsot,a
percy jacksont,a luzer radio budapestet ismerem ha lehet ne klasszikust irjatok hanem kortarst elore is koszi
örülök, hogy van még olvasó ifjú ember :)
warhammer, warcraft, forgotten realms világban játszódóakat ajánlok, feltéve ha szereted a fantasyt
esetleg warhammer 40k is tetszhet, de ez már inkább scifi
ha szeretsz borzongani, akkor Stephen King bármely művét tudom ajánlani. (volt olyan amit egy időre félretettem mert majd betojtam tőle.)
Stephen Kinget én is ajánlom.:D
Esetleg Eragon, Bartimaeus trilógia, Elveszett próféciák. Ezekkelellennélegy darabig.
Lincoln Peirce - Egyedül az osztályban
A veled hasonló korú unokaöcsém jókat nevetgélt rajta. :)
Stephen King: Álomdoktor (a többi könyvét is ajámlom,de ezt a leginkább)
A végzet ereklyéi sorozatot is ajánlom (kb. 3-4. részig szerintem jó, utána nekem nem jött be a sztori. Igaz, hogy inkább lányosabb, de szerintem aki szereti a fantasy-t az imádja. Az első részt viszont 99%
13/L (viszont fius könyv rajongó)
UI: Az egy ropi naplója miről szól? Már régota szemezek vele :)
Micheal Vey, a 25-ös cella foglya
Háát, nem tudom, hogy szívesen olvasol-e olyan könyvet, aminek a főszerepében egy lány áll, de ha igen, akkor: A beavatott trilógia, Éhezők viadala trilógia és a Maximum Ride sorozat. :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!