Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen konyveket ajanlanatok...

Jamesandjames kérdése:

Milyen konyveket ajanlanatok egy 12 eves fiunak?

Figyelt kérdés

az egy ropi naplojat,a harry pottert,a 39 kulcsot,a

percy jacksont,a luzer radio budapestet ismerem ha lehet ne klasszikust irjatok hanem kortarst elore is koszi

2014. aug. 23. 11:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az ifjú Sherlock Holmes (2db), Crowfield átka, Szerzetesek az űrben, Számok, Ököl/jog. Ezeket mind olvastam, jó könyvek.
2014. aug. 23. 11:50
 2/15 anonim ***** válasza:

örülök, hogy van még olvasó ifjú ember :)

warhammer, warcraft, forgotten realms világban játszódóakat ajánlok, feltéve ha szereted a fantasyt

esetleg warhammer 40k is tetszhet, de ez már inkább scifi

ha szeretsz borzongani, akkor Stephen King bármely művét tudom ajánlani. (volt olyan amit egy időre félretettem mert majd betojtam tőle.)

2014. aug. 23. 12:02
 3/15 anonim ***** válasza:

Stephen Kinget én is ajánlom.:D

Esetleg Eragon, Bartimaeus trilógia, Elveszett próféciák. Ezekkelellennélegy darabig.

2014. aug. 23. 19:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Anne Pericin - Hogy told el (jól) a nyarad
2014. aug. 23. 22:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Lincoln Peirce - Egyedül az osztályban

A veled hasonló korú unokaöcsém jókat nevetgélt rajta. :)

2014. aug. 23. 23:11
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszonom szèpen az eddigieket mèg jöhetnek
2014. aug. 24. 10:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Stephen King: Álomdoktor (a többi könyvét is ajámlom,de ezt a leginkább)

A végzet ereklyéi sorozatot is ajánlom (kb. 3-4. részig szerintem jó, utána nekem nem jött be a sztori. Igaz, hogy inkább lányosabb, de szerintem aki szereti a fantasy-t az imádja. Az első részt viszont 99%

13/L (viszont fius könyv rajongó)

UI: Az egy ropi naplója miről szól? Már régota szemezek vele :)

2014. aug. 25. 23:16
 8/15 anonim válasza:
Winnetou - én még ma is szívesen beleolvasok, pedig már rég elmúltam 12.
2014. aug. 25. 23:31
 9/15 anonim ***** válasza:

Micheal Vey, a 25-ös cella foglya

Háát, nem tudom, hogy szívesen olvasol-e olyan könyvet, aminek a főszerepében egy lány áll, de ha igen, akkor: A beavatott trilógia, Éhezők viadala trilógia és a Maximum Ride sorozat. :)

12/L

2014. aug. 26. 10:06
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Ne már, hogy Stephen Kinget meg csajos-romantikus fantasyt ajánlotok egy 12 éves srácnak! :) Miért van az, hogy az ilyen kérdéseknél valaki leírja a nevét meg az életkorát, meg hogy milyen könyveket szeret, aztán a válaszolók ezt nem veszik figyelembe, csak a saját kedvenceiket szajkózzák? :) Szóval: Böszörményinek ajánlom a többi könyvét is, ha a Lúzer rádió tetszett. Az általad sorolt könyvekből ítélve szerintem tetszene még a Smaragdtábla, az Oni - Szürke vér és az Utolsó tünde is.
2014. aug. 26. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!