Karlina kérdése:
A SZJG 3-ban amikor nevet adnak a hajóknak, akkor végül is Cortez és Arnold is Reniről nevezni el a hajóját? Cortez ugye egyszerűen csak elnevezni Reninek, Arnold pedig Lucy in the Sky-nak.
Figyelt kérdés
Ami ugye Reni nickneve a Honfoglalón. Ugyse teljesen véletlenül választotta azt a Beatles számot, az nem vallana Arnoldra2014. aug. 20. 20:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem Arnoldnak eszébe sem jutott Reni, amikor elnevezte az a képzeletbeli hajót. De ez az én véleményem. Az SzJG pedig egy könyv, amiben az ilyen részeket nem kell megfejteni. Ez a jó benne. Hogy meg van írva, de mégis mindenki mást láthat benne. :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem Arnoldnak csak magán járt az esze, úgy értem a zenei stílusán. Bár lehet hogy Renire célzott vele. Cortez pedig egyértelműen Renit írt.
:)
3/3 anonim válasza:
Szerintem azert mondta Arnold hogy o irta mert tudta hogy Corteznek tetszik es hogy irta meg ha kiderul valoszinuleg osszejonnek ugyhogy ez kicsit onzoseg volt velemenyem szerint
Cortez pedig nem szamitott ra hogy felolvassak es ugye mondta hogy ne mert Zsolti is biztos tok hulyeseget irt amitol egesz napra lefarasztja
Persze nem akartak hogy felolvassak es neki igy viszont pont jol jott ki hogy a Beatles szamot irta Arnol es rafoghatta a nagymamajara
Ezert is utalja Arnoldot Cortez es forditva:)
Kicsit keson irtam ezt meg de olvasgattam Szjg-vel kapcsolatos kerdeseket:D
Remelem nem keso;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!