Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi volt a kedvenc (mese)...

Mi volt a kedvenc (mese) könyvetek gyerek korotokban? Milyen személes történetetek fűződik hozzá?

Figyelt kérdés
Elsősorban azok válaszát várom akik 1990-es évek elején születtek, mint én, de mindenki válasza érdekel. Az én kedvenceim pl. az Álomba ringató esti mesék, Állat mesék kicsiknek, Tarka-barka állatmesék. Személyes történet pedig, hogy az Álomba ringató esti mesék-et a nagymamámtól kaptam, aki sajnos már nincs köztünk, ezért különösen fontos számomra. Nagyon szerettem ezt a könyvet, egyszer egy prózamondó versenyen ebből tanultam meg egy történetet és nyertem. Persze akkor még elég sok mesét el tudtam mondani belőle.

2014. aug. 18. 09:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
97-es vagyok igaz de volt egy rövid kis verses történet amit édesanyám annyiszor felolvasta hogy már kívülről fújtam. Az Öreg néne őzikéje volt :) mai napig megvan és néha még most is előeszem kicsit :)
2014. aug. 22. 22:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy mesgyűjteményem amiben a kedvenc mesém a Rumpelstilckin volt. Naponta 5-6 kellett nekem felolvasni! Amint megtanultam olvasni ez volt az első amit a kezembe vettem, kívülről tudtam a szövegét!
2014. dec. 20. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!