Melyik könyvet ajánljátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan könyvet olvasni, ami főként humoros, de jól kidolgozott benne minden. Karakterek, események, helyszínek. Esetleg nem olyan hétköznapi.
Leiner Laura Szent Johanna gimiét olvastam, az írónő humora nagyon tetszett, de a karakterek sokszor az agyamra mentek, szóval annál valami jobbat szeretnék. 13/L
2014. aug. 14. 09:37
1/4 anonim válasza:
Próbálkozhatsz a Bábellel és az Akkor szakístunkkal. Aztán Ott van a Neveletlen hercegnő naplója, A mediátor, a Hívószám 1-800, az Airhead, a Misztikus azerelem
2/4 anonim válasza:
Első vagyok, véletlen elküldtem.
Szóval a Misztikus szerelem és A locsifecsi királynő Meg Cabottól.
Szintén tetszene szerintem Sarah Mlynowskitól a Melltartó és seprűnyél, a Vágyak és varangyok, a Hálózsák és hókuszpókusz és a Buli és bájital.
A Harry Potter és a Percy Jackson sorozatok is nagyon jó.
Azt hiszem, ennyi. :)
3/4 anonim válasza:
A kérdésből úgy veszem le, szereted a magyar ifjúsági sztorikat és a humort, szóval ilyen könyveket fogok ajánlani. Böszörményi Gyulát nagyon ajánlom, főleg az Álomfogó-sorozatot és a Lúzer Rádiót, de a többi könyve is jó. Ha az ifjúsági stíluson belül inkább túlélős-romantikusat olvasnál, akkor Kemese Fannitól a Napszemű Pippa Kennt, ha fantasyt, akkor Buglyó Gergely Oni-trilógiáját, ha bejön az ilyen Nancy Drew-féle nyomozós stílus, akkor a Balla Adriennt. Ha gimis könyvet keresel, mint az SzJG, akkor ott a Hűvösvölgyi suli-sorozat Maros Edittől, vagy Tavi Kata Nyitótánc című könyve.
4/4 anonim válasza:
A tűz és jég dala sorozat elég humoros és nem is olyan hétköznapi, meg a karakterek is csodásak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!