Melyik ez a könyv?
Figyelt kérdés
Régebben elkezdtem neten olvasni egy könyvet, csak aztán elmaradt, és már teljesen elfelejtettem a címét és az íróját is. Annyira emlékszem, hogy nem magyar volt az író (talán angol?), és az eleje arról szólt, hogy egy nő még kislány korában rejtélyesen elveszti a családját, egyszer csak eltűnnek és nem tudja, mi történt. Aztán már felnőtt, és a régi házába megy vissza, ahol kislányként lakott, mert valamilyen filmet akarnak talán forgatni az életéről (vagy nem tudom pontosan, de valami ilyesmi).
Ha valaki ennyiből rájött, akkor légyszi írja le, hogy melyik ez a könyv! Köszönöm!!
2014. aug. 6. 22:05
1/5 A kérdező kommentje:
Ja....és akkor szembesül a kislány azzal ,hogy eltűnt a családja, amikor egyik reggel felébred és nincs otthon senki rajta kívül.
2014. aug. 6. 22:08
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, azóta meglett. Linwood Barclay- Búcsú nélkül
2014. aug. 6. 22:35
3/5 A kérdező kommentje:
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy hol tudnék ingyenesen könyvet olvasni online (és olyan helyen, ahol regisztrálni se kell) ?
2014. aug. 6. 22:49
5/5 A kérdező kommentje:
És telóra hogyan?
2014. aug. 11. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!