Ajánlanátok nekem könnyű, nyári csajos regényeket?
Mint pl. Sophie Kinsella könyvei.
Nem kell nyáron játszódnia, vagy ilyesmit, nem erre utal a 'nyári' kifejezés.
Csak szeretnék valami jó kis csajszis regényt olvasni így nyáron.
Rengeteg választ várok!!! :)
(Most kaptam egy Kindle-t)
Katie Fforde könyvei közül bármelyik; aranyos, könnyű, romantikus könyvei vannak, de érdemes őket kiadási sorrendben olvasni.:D
Jennifer E. Smith-től a Vajon létezik szerelem első látásra? és a Milyen is a boldogság? című könyveket olvastam, nekem az előbbi jobban tetszett.:)
Az egyik kedvencem: Stephanie Perkins - Anna és a francia csók. Nagyon aranyos, nekem nagyon tetszett, hogy francia..:)
John Green-től a Csillagainkban a hiba is nagyon népszerű, igen, de még ajánlom az Alaska nyomában-t, ezek rám nagy benyomást tettek.:D
Leiner Laurától nyárra nagyon ajánlom a Bábel-t, ha még nem olvastad, fesztiválról szól.:)
Még Az Éhezők Viadala trilógiát ajánlhatom Suzanne Collins-tól vagy A beavatott trilógiát Veronica Roth-tól, ha nem olvastad őket.:)
És még az én kedvencemet, ami már vagy két-három éve a kedvencem.:D Kerstin Gier - Időtlen szerelem trilógia: Rubinvörös, Zafírkék és Smaragdzöld. Ezt bármikor ajánlom, én imádom.:))
Valamint szerintem még szétnézhetsz gyakorin, beírhatod a keresőbe amit szeretnél, sok ilyen kérdés van még.:))
Kerstin Gier: Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld
Leiner Laurától mindent :D
Ha szereted a fantasy-t akkor: Reachel Hawkins Hex Hall, Demon Glass, Spell Bound
Joss Stirling: Lélektársak
minden LOL-os könyv
Hát most úgy ennyi jutott eszembe remélem találsz benne olyat ami tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!