Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A széthullott birodalom...

A széthullott birodalom könyvsorozatban van romantika vagy szex? Milyen hosszú? Érdemes olvasni?

Figyelt kérdés
Sok jót hallottam róla, de olyan véleményére vagyok kíváncsi, aki olvasta.

#könyv #regény #olvasás #A széthullott birodalom #a tövis királya #a tövis hercege
2014. júl. 30. 09:07
 1/9 Teutor válasza:
100%

Most tartok a második rész felénél, de volt már benne egy kevés romantika, de nem túl sok.

Az első rész nem hosszú, kb 330 oldal, úgyhogy érdemes kipróbálni, mert nem annyira hosszú még így első résznek :D De a másik kettő már kb. 500 oldal.

Nagyon megéri, egyedülálló és történetvezetésileg tökéletes! Ajánlom bátran, bár azért 14 éves kor alatt még nem érdemes elkezdeni szerintem :)

2014. júl. 30. 13:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Na, akkor a kötelezők után neki is rugaszkodok. :D Igazából nem a szerelem a legfontosabb nekem, tehát nem baj, hogy nincs benne túl sok nyáladzás. 14 fölött vagyok bőven, alig várom már, hogy elkezdjem. :D
2014. júl. 30. 14:03
 3/9 Teutor válasza:
100%

Hát ez tényleg nem egy romantikus sztori :D Sok benne a káromkodás és a mészárlás, így a vér is :D

De tényleg hihetetlenül jó, nem fogod megbánni! :)

2014. júl. 30. 14:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Áh hihetetlen nagy Tűz és jég dala "fan" vagyok, tehát rendben van. :D Köszi, hogy írtál! :)
2014. júl. 30. 15:02
 5/9 Teutor válasza:
58%
Huh, én még nem olvastam a Tűz és Jég dalát, de megvan angolul is, a mostani könyvem utám majd olvasom is! De amit hallottam róla, annyiból az kiderült nekem, hogy nem hasonlít annyira a Széthullott birodalom-trilógiára, csak maga a középkori hangulata :D Csak annyit írnak, hogy "Brilliáns - vetekszik George R. R. Martinnal" :D
2014. júl. 30. 16:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak hangulatban hasonlítanak. Közben beleolvastam a széthullott birodalomba, és jó lesz ez. :D Lány létemre nagyon szeretem az ilyen könyveket.
2014. júl. 30. 17:07
 7/9 Teutor válasza:
Na, örülök, hogy jó :)
2014. júl. 30. 17:25
 8/9 anonim válasza:

Én is olvastam a széthullott birodalom sorozat első részét és nagyon tetszett.Az egyik legjobb fantasy könyv.Ami nagyon tetszett benne hogy fokozatosan jön rá mindenre és vannak visszatakintések. Ja... és senki sem halhatatlan ( akárcsak a Tűz és Jégdalában).

Remélem a másik 2 is ilyen jó lesz.

(Gyengébb idegzetűeknek ajánlom a Vadonjáró tanítványa c. fantasy regényt)

2014. aug. 12. 23:25
 9/9 Teutor válasza:
A Vadonjáró tanítványa is nagyon jó! :)
2014. aug. 16. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!