Ajánlanátok valami jó könyvet nekem?
Kedvenc: Dennis Lehane: Viharsziget
Nagyon jó krimi :)
Ha "szakkönyv" is jöhet, akkor ajánlanék párat, ami nekem nagyon tetszett:)
Mérő László: Az érzelmek logikája
Jól olvasható, nem szaknyelven írta, és érdekes.
Philip Zimbardo: A Lucifer-hatás
Teljesen érthető nyelven írt nagyon komoly témákról.Nekem nagyon nyomasztó volt, de szerintem mindenkinek érdemes elolvasni. Rengeteg dologra rávilágít az emberi reakciókkal kapcsolatban. Tanulságos.
Edward T. Hall: Rejtett dimenziók
Érthető nyelvezetű könyv, és szerintem nagyon érdekes. Szintén az emberekről szól, illetve arról, hogyan érzékeljük a teret, környezetünket.
Klasszikusként: Büszkeség és balítélet, Elfújta a szél, Zabhegyező
Régi kötelezőként:ne haragudj, én az összes kötelezőt utáltam, talán csak az Egri csillagok volt enyhén kivétel.
Szakkönyvként: nem olvasok szakkönyveket
Izgalmas regényként: nos, ez elég relatív. Számomra izgalmas volt a Végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek, de van, akinek nem az. Azért próbáld ki őket!
Elgondolkodtató olvasmányk
*Elgondolkodtató olvasmányként: Csillagainkban a hiba
Kedvencemként: Egy különc srác feljegyzései, Harry Potter
(Bocsi, véletlenül elküldte)
Leiner Laura - Szent Johanna Gimi, Bábel.
Danielle Steel - Hosszú az út hazáig (Ez nagyon szép történet!), Szárnyak, Johnny angyal, Tudok még szeretni!, Erősebb a szeretetnél, A kör bezárul (Ezt nagyon szerettem!), Nővérek, A cár balerinája, Hotel Vendöme, Palomino, Áldott teher, A gyűrű, A esküvő, Csodálatos kegyelem, Ház a Remény utcában, Kakukktojás, Öt nap Párizsban, Naplemente Saint Tropez-ban, Egy rendkívüli nő
Fehér Klára - Bezzeg az én időmben.
Francine Pascal - Az Édesvölgyi suli sorozat (kb 10 vékony könyv)
Olvastam őket és egytől egyig a kedvenceim.
20/l
Még valami. Persze, hogy pont akkor jut eszembe, mikor elküldöm az üzit:
Nicholas Sparks - Szerelmünk lapjai (Megható, sírtam rajta.) és Séta a múltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!