Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha maradnék (If I stay)?

Ha maradnék (If I stay)?

Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek erről a könyvről? Esetleg valaki olvasta a 2. részt is?

#könyv #szomorú #Where she went
2014. júl. 29. 11:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Én pont ma láttam, hogy van ilyen könyv, aztán azt is hogy film is készül belőle és ősszel már játsszák. A film trailer nem volt rossz, de a könyv ajánló alapján nem olvasnám el.
2014. júl. 29. 13:35
 2/10 A kérdező kommentje:
A könyvek nagyon jók. Ne itélkezz az után, hogy milyen az ajánló. Ez egy zseniális könyvsorozat, csak ajánlani tudom.
2014. júl. 30. 01:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Én épp most olvasom az elsőt, eddig nagyon tetszik. :) Úgy tervezem hogy a másodikat is elolvasom.
2014. júl. 31. 15:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó ötlet!
2014. júl. 31. 23:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
az első rész nagyon tetszett, kétszer is elolvastam. a második is jó volt, de annyira nem tetszett, mint az első
2014. aug. 6. 18:16
 6/10 veronika 1996 ***** válasza:
100%
Nekem a második rész is nagyon tetszett, az első rész nekem nem volt elég lezárt, szerettem volna többet látni abból, hogy Mia, hogyan fog továbblépni. A második rész azért volt jó, mert Adam és Mia megbeszélték, hogy melyikük mit élt át, hogyan érzett a baleset után, miért ment tönkre a kapcsolatuk. Ha tetszett az első rész, akkor mindenképpen olvasd el ezt is.
2014. aug. 7. 01:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Természetesen elolvastam mimd a két részt. Hivatalosan is azok a könyvek közé sorolom, amelyek hatással voltal rám s nyomot hagytak bennem valamilyem szinten.
2014. aug. 7. 04:57
 8/10 DorkaJ válasza:
Elolvastam mind a 2 részt és imádtam.Engem az érdekelne hogy lesz-e 3. része a könyvnek?
2015. márc. 20. 15:51
 9/10 LuLu17 válasza:
Nem rég fejeztem be és egyszerűen fantasztikus könyv,csak ajánlani tudom!! :)
2015. ápr. 4. 09:01
 10/10 anonim válasza:
filmből lesz 2.?
2015. máj. 31. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!