Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet tudtok ajánlani...

Milyen könyvet tudtok ajánlani? 12L

Figyelt kérdés
A(z) SzJG-t már olvastam és nem szeretem a horrort.

2014. júl. 27. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Bábel, Akkor szakítsunk!, Jacqueline Wilson és Meg Cabot bármelyik könyve (ez utóbbitól azért vannak könyvek, amik neked még koraiak. Pl.: a Locsifecsi királynőt és az Airhead-trilógiát még hanyagold egy-két évig!)
2014. júl. 27. 22:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2014. júl. 27. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Tera Lynn Childs-Hableányok kíméljenek

Pont neked való. Van benne fantasy, de nem túl sok, nem rontja el a könyvet. Némi romantika, bonyodalom, egy szépfiú, iskola és tenger.:D

Én imádtam! Nincs túl sok mondanivalója, de remek kikapcsolódás.

2014. júl. 28. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor szakítsunkot én is ajánlom +Egy ikerpár titkos naplója is nagyon jó!!!:)
2014. júl. 28. 20:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Az egy ikerpár titkos naplóját már olvastam és tényleg jó!
2014. júl. 29. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
:)
2014. júl. 30. 09:45
 7/9 anonim válasza:
Laurie Halse Anderson: Hadd mondjam el...
2014. aug. 1. 00:40
 8/9 Almaspiskotatekercs válasza:
Meg Cabot, Lucy M. Montgomery, A titkos kert c. könyv, Végtelen történet, Laura és Aventerra titkai...
2014. aug. 16. 16:20
 9/9 anonim válasza:
Én is ilyen idősen kezdtem komolyabban olvasni. Az én első könyvem a Pál utcai fiúk volt amivel megszerettem olvasni. Ezután jött az Ikrek titka sorozat,amit még most (17 évesen) is szívesen forgatok. Könnyű szövegezés viszonylag nagy betű, könnyen elolvasható. Amit nagyon szerettem még a Szörnyszívű, Az emlékek őre, Harry Potter (örök klasszikus), Percy Jackson sorozat, de amit már előttem írtak a Szent Johanna Gimi, Bábel, Akkor szakítsunk is jó kikapcsolódást biztosít.
2014. aug. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!