Szerintetek mi lesz Gendryvel?
Figyelt kérdés
SPOILER Már elég régóta nem történt vele semmi, legutóbb Brienne készült neki elmondani az akasztása előtt, Robert fattya. De ezt azóta akár meg is tudhatta, hiszen Brienne (vagy mondjuk Cat az ő nevében vagy esetleg Brienne Cathez hasonló zombija) felkereste Jaimet az 5. kötet végén, szóval ha tényleg Brienne volt az, akkor el is mondhatta Gendrynek, hogy ki is ő valójában.2014. júl. 21. 11:55
11/22 anonim válasza:
Én Jonnak azt tudnám elképzelni a továbbiakban,hogy a Mások első támadásakor még élet és halál között lesz a késeléstől, így a csatát pl. Melisandrén keresztül vagy elmondásokból fogjuk megtudni. És ekkor fog az is kiderülni,hogy kik a szülei, pl. Howland Reed is zöldlátó és a Falra fog menni, ahol elmondja az igazat Jon szüleiről. Aztán azt eltudnám képzelni,h Melisandre feláldozza R'hllornak Stannist Jonért életéért cserébe, és az utolsó ütközetnél Jon Azor Ahai reinkarnációjaként vezeti majd az Őrség és vadakat a Mások ellen.
12/22 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel ez a videó. Valaki kitalálta ezt és mások már tényként kezelik és mindenbe belebeszélik hogy ez bizonyíték rá. Jon remélhetőleg elpatkol hamarosan. Ha meg Martin mégis ezt találta ki eredetileg ( nem valószínű )akkor úgyis megváltoztatja emiatt.
13/22 anonim válasza:
Kezdem azt hinni,hogy gyenge elméjű vagy :D Majd ha kiderül, akkor mond ugyanezt.
14/22 anonim válasza:
És igen olvastam a könyvet. Mielőtt befejeztem volna mondták nekem ezt a teóriát emiatt már vártam hogy ahhoz a részhez érjek ami utal rá. Ez sosem jött el. Egyik haverommal meg csak fogjuk a fejünket hogy hogy lehet ilyet kitalálni.Ennél már csak a Tyrion Targaryen teória a borzalmasabb.
15/22 anonim válasza:
A Tyrionnak semmi értelme. De ennek nagyon is van. És ha a könyvek olvasásakor csak neked nem tűnt fel, akk nem velünk van a probléma sztem... :D
16/22 anonim válasza:
Hidd el ha valami idióta nem találja ki anno ezt a teóriát te sem vallanád ezt.
17/22 anonim válasza:
Először olvastam el a könyveket és már akkor is feltűnt,hogy valami nem stimmel a Ned-Jon-Lyanna dologgal és fura volt a jóslat is. Ekkor néztem utána a wikián és ott is kivan fejtve többek között ez is. De legyen, rád hagyom/hagyjuk, te okosabb vagy itt mindenkinél. Ha majd megszületik a hátralévő 2 könyv is, akkor emlékezz erre.
18/22 anonim válasza:
Ez tökre olyan, mintha kapnánk az 5. évadban egy Tower of Joy jelenetet: [link]
19/22 anonim válasza:
Állítólag castingoltak fiatal Cerseit, mert belerakják azt mikor jóslatot kapott,hogy király lesz a férje, de nem lesznek közös gyerekei, végignézi mindegyik gyereke halálát, és egy fiatalabb testvér fogja megölni.
Szal sztem elképzelhető a linkelt oldal alapján a Tower of Joy is.
20/22 anonim válasza:
Mondjuk lehet a Fekete és Fehér ház is, ahol Arya van, és akk számítógéppel a torony mellé szerkesztik a többi épületet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!